DIVIŠOV A - PRAVONÍN A

16.04.2012 09:37

mistrovské utkání 17.kolo

14.4.2012 16:30 hodin

rozhodčí: Bačinský - Žaba, Konvička

výsledek - 4 : 0

poločas - 1 : 0

žluté karty - Hoch M., Hrubeš V.

sestava - Veselý – Janáček – Kodeda, Hoch, Cibulka – Hrubeš, Lejček, Moravec, Březina (56´Kopecký) – Babický M. (80´Studnička P.), Krastev Y.

komentář trenéra - Do utkání s Divišovem jsme vstupovali s očekáváním potvrzení našich posledních výsledků. Nastupovali jsme ale v pozměněné sestavě, když Babický T. a Stránský měli pracovní povinnosti. První poločas se odehrával tak, jako vlastně celé utkání, souboj domácího Pekárka s naší obranou a hlavně s naším brankářem Veselým. V 10´ se Pekárek dostal sám před Veselého, který jej vychytal. V 29´ jej ve vápně zastavil Janáček faulem a nařízenou penaltu domácí proměnili, 1:0. V 38´si Veselý poradil s křižnou střelou a v 45´vytěsnil další gólovku na roh. Naše aktivity byli nepřesné, nebyli jsme v pohybu a z naší strany se nedalo říct že se pereme o záchranu. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním více kombinovat a být aktivní. I když jsme toto začali plnit, Hoch se ze stopera vysouval více dopředu a Hrubeš si vyměnil místo ve středu hřiště s Moravcem, stejně jsme podcenili v 50´situaci před naším vápnem Janáček zpracoval míč nešťastně k soupeři, který vysunul přihrávkou  Pekárka a ten se tentokrát nemýlil, 2:0. Ještě více jsme otevřeli hru, ale naše útočná snaha nebyla gólově vyjádřena a to i proto, že Krastev svůj průnik za obranu nezakončil. Nejblíže gólu jsme byli v 62´po trestném kopu Babického M., když jeho střelu brankář vytěsnil se štěstím. Domácí v této fázi hrozili brejky, které i díky terénu nezakončili přesně. Vyjímkou byla 73´když situaci sehráli tak, že to vyústilo ve vedení 3:0. Naše hra byla bezzubá a tak další branka v naší síti na konečných 4:0 byla jen vyústěním dalších nepřesností. Tak jak jsem posledně chválil kluky za jejich nasazení a touhu po vítězství, musím bohužel konstatovat, že tentokrát jsme tohle nepředvedli.

 z benešovského deníku - Diváci viděli průměrný zápas, ve kterém byli domácí lepší a o více gólů je připravila nepřesná koncovka. V první půli se prosadil brankově jen M. Bumbálek z penalty po faulu na Z. Pekárka. Hosté podnikali občasné brejky, ale když se dostali do koncovky, byla žalostná.
Ve druhé půli již domácí tlak přetavili v další tři góly. Po pěkné akci Vondráka zvýšil Zd. Pekárek na 2:0, třetí gól přidal Stibůrek po závaru pěknou střelou a účet zápasu podtrhl po sóle Zd. Pekárek. Jinak bezzubí hosté nastřelili jen M. Babickým břevno z trestného kopu.