DIVIŠOV B - PRAVONÍN B

02.05.2011 12:46

mistrovské utkání

30.4.2011 17:00 hodin

rozhodčí - p. Špička

výsledek - 0 : 3

poločas - 0 : 2

branky - Studnička R., Březina J.(pen), Čičatka M.

žlutá karta - Studnička R.

sestava - Doškář D.- Fišer G.- Ondrák Z., Vilimovský P., Zavadil V.(70´Filip M.)- Studnička R., Březina J., Novák J., Kodeda J., Kozel P., Šindelář J.(55´Čičatka M.)

komentář - Výsledek vypadá jednoznačně, ale chvílemi nás soupeř přehrával ve středu hřiště a vypracovával si šance, které skončili buď mimo branku nebo na dobře chytajícím brankáři D. Doškářovi. My jsme také mnoho šancí neproměnili, celkově byli lepší a zaslouženě vyhráli. Čekají nás jistě silnější soupeři. 

z divišovského webu - V utkání s Pravonínem, který byl v tabulce na druhém místě, byli domácí vyrovnaným soupeřem. Hra se přelévala od jedné branky ke druhé a šance se naskýtaly na obou stranách. Do vedení se však dostali po podklouznutí stopera domácích hosté, kteří byli o něco fotbalovější. Své vedení navýšili po penaltě, kterou rozhodčí přísně odpískal po zákroku Jirky Koutníka. Snížit mohl krátce před koncem poločasu Lukáš Blažíček, pálil však jen do boční sítě. Ve druhé půli domácí prostřídali sestavu a zlepšeným výkonem převzali otěže zápasu. Výsledkem jejich tlaku však bylo pouze nastřelené břevno zásluhou Lukáše Blažíčka. V dalších šancích se ocitli Martin Pajma i Zdeněk Hák, své šance však pohříchu zahodili. V duchu rčení "nedáš dostaneš" tak míč do sítě dopravili šťastně hosté, když po rohu nečekaně prošel celým "vápnem" a po několika tečích se ocitl před útočníkem hostů, který svou šancí nepohrdl. Krátce poté rozhodčí utkání ukončil a přestože "vosy" tentokrát nebodovaly, zlepšeným výkonem navnadily diváky na příští domácí utkání s Tichonicemi.