MARŠOVICE A - PRAVONÍN A

29.08.2011 14:19

mistrovské utkání

28.8.2011 17:00 hodin

rozhodčí - Novák, Žaba, Pessr

výsledek - 2 : 0

poločas - 1 : 0

žluté karty - Lejček J., Babický M., Cibulka J., Hoch M.

sestava - Veselý L.- Hoch – Cibulka, Vlasák, Sedláček – Kodeda, Lejček, Babický M. (80´Kotora), Moravec (64´ Březina) – Ondrák, Janáček

komentář trenéra - Začátek sezony nám znepříjemnili okolnosti nejen s pracovními povinnostmi a zraněním hráčů, ale také nedisciplinovanost a špatná životospráva. Je nutné pro příště z takového jednání vyvodit důsledky. Do utkání jsme nastupovali s vědomím toho, že chceme eliminovat kolmé přihrávky domácích za naši obranu, což se nám až do 29´dařilo. Právě v té minutě se útočník domácích dostal před vyběhnuvšího Veselého a po kličce byl ve vápně faulován Hochem. Penaltu domácí proměnili, 1:0. My jsem se do šancí dostávali díky rychlosti Ondráka, zakončení však prováhal nebo provedl slabě. Naše hra byla směrem dopředu závislá na rozehrávce středových hráčů a hlavně pak nepřesnosti M. Babického volali po lepším řešení. Kodeda a Moravec na pozici krajních záložníků naši útočnou snahu podporovali málo. Lejček a Hoch hráli s velkým nasazením. Janáček a Vlasák hráli v průběhu zápasu jak v útoku tak i stopery. Střídající Březina měl místo útočení práci s dobře nabíhajícím soupeřem. Pojistku přidali domácí v 70´po přihrávce za naši obranu, když domácí hráč přehodil vyběhnuvšího Veselého, 2:0. Proti běhavému soupeři, který si dává přihrávky do prostoru se nám nehrálo dobře.

z benešovského deníku - V úvodu zápasu měli domácí převahu, ale centry sbíral spolehlivě Veselý, na druhé straně měl dva náznaky šancí Ondrák. První vážnější ohrožení hostující branky přišlo ve 23. minutě, ale utažená střela Hlaváče se mezi tyče nevešla. O chvíli později fauloval kapitán hostů Fišer v šestnáctce Fišera a M. Hašek se z penalty nemýlil - 1:0. Do konce poločasu ještě střelu Zavadila po kombinaci s Fišerem zblokoval pravonínský obránce. Neurovnaný úvod druhého dějství zakončila v 58. minutě akce domácího Zavadila podél brankové čáry, po které promáchl v dobré pozici T. Procházka. Chvíli nato pronikl středem hřiště pravonínský Hoch, ale jeho střela z 20 metrů šla vedle. V 69. minutě nepříliš takticky vyběhl na dlouhý centr střídajícího Šacha gólman hostů, u míče byl dříve R. Hašek a jeho lob skončil v opuštěné brance - 2:0. Následně mířil těsně vedle Fišer, aby hned z protiútoku krotil těžkou střelu Janáčka domácí Procházka. V závěru ještě neplatil druhý gól R. Haška pro údajný ofsajd a střela Báry nenašla svůj cíl.