MĚLI JSME ŠANCI UTKÁNÍ ZDRAMATIZOVAT, MÍSTO TOHO DEBAKL

01.06.2010 15:23

PRAVONÍN A - VOTICE B

mistrovské utkání

30.5.2010 14:00 hodin

rozhodčí - p. Míka

výsledek - 3 : 8

poločas - 1 : 4

branky - Marek L., Babický M., Klejna L.

červená karta - 65.minuta Moravec L.

sestava - Doškář D.5, Cibulka J.3-4, Filip M.4, Babický T.4, Hoch M.4, Maeak L.5-6, Vlasák L.4-5, Lejček J.4-5, Moravec L.3, Klejna L.4-5, Babický M.5

střídali - 65.minuta Javorský L. za Klejnu L.

             77.minuta Ondrák Z. za Babického M.

připraven - Kotora P.

komentář trenéra - Úvod utkání snad vyrovnaný. Později, když se soupeř prosadil, měl herně navrch. Záloha nestačila pokrývat střed hřiště a zatažená obrana dávala soupeři šanci. Branky padali spíš z naší nepozornosti (při rohu, nedůslednost při blokováví střel atd.) Ke konci poločasu jsme se opět trochu zmátořili a snížili jsme. Ve druhém poločase po větru jsme soupeře začali ohrožovat a přišly i šance, ale nedali je.Byl to soupeř, který nás přehrál a přidal pátou branku. Snad nás to povzbudilo a podařilo se nám snížit na 3 : 5. Další příležitosti, které přišly, jsme nevyužili. Po vyloučení Moravce jsme se ještě trochu snažili, ale opět lehké ztráty míčů ve středu hřiště soupeř využil a výsledek znamená debakl 3 : 8.

komentář z benešovského deníku - Pravonínští dostali názornou lekci z fotbalové výuky od druhého celku tabulky. Ve všech herních činnostech zaostávali za Voticemi a navíc jim v prvním poločase chybělo i patřičné nasazení. Hosté byli neustále v pohybu a po pohledných kombinacích gólově zakončovali svoje akce. Nikdo z diváků se nedivil poločasovému výsledku 1:4. Domácí se ve druhé části hry zlepšili a zatlačili soupeře do obrany. Zvýšili podstatně svojí snahu a snížili brankový rozdíl na 3:5. Jejich snahu o vyrovnání rozhodilo vyloučení Moravce po druhém napomenutí žlutou kartou. Hosté početní převahy využili a dalšími třemi góly upravili na konečných 3:8.

Fotogalerie: MĚLI JSME ŠANCI UTKÁNÍ ZDRAMATIZOVAT, MÍSTO TOHO DEBAKL