muži: PRAVONÍN "A" 8 : 0 KAMBERK

28.08.2016 08:18

1.kolo - okresní přebor

sobota - 27.8.2016 - 17:00 hodin

rozhodčí: Hocek Josef - Frydrychovský Jiří, Stibůrková Zuzana

branky: 20´Vlasák Libor, 38´Babický Tomáš, 44´Hoch Petr, 50´Vlasák Libor, 69´Sibal Marek, 75´Babický Michal, 80´Hoch Petr, 82´Březina Erik

zápis o utkání zde

komentář trenéra (MF): 1.kolo okresního přeboru jsme odehráli na domácí půdě. Za velkého vedra, na perfektně připraveném hřišti jsme Kamberk do ničeho nepustili a velkým rozdílem vyhráli. Utkání se muselo divákům líbit, po prvotním oťukávání jsme hru zcela ovládli, soupeře na naší polovinu moc nepouštěli. Ve druhém poločase soupeř odpadl a my si dobře zastříleli. Udělal jsem zásadní změnu v obraně, protože minulá dvě přípravná utkání jsme vzadu dobře nehráli a zatím se jeví jako dobrá. Obrana včas přistupovala k hráčům soupeře a k ničemu je nepustila. Do zálohy se po jednozápasovém odmlce vrátil J.Lejček, který toho zase oběhal. Škoda zranění L.Vlasáka, snad to nebude vážné, je to náš stěžejní hráč, kluci ho ale dobře zastoupili. Všichni zaslouží pochvalu, když i za rozhodnutého stavu chtěli hrát, snažili kombinovat a tlačili se k bráně soupeře. Všichni náhradníci zapadli do hry, do kombinace a unavený Kamberk nestíhal. Pochvalu do kamberských řad zaslouží Pavel Klabík, který v 48-mi letech byl v prvním poločase nejlepším hráčem hostí. Sice máme povinné tři body, ale Kamberk nás moc neprověřil, budou silnější soupeři a tam se projeví teprve kvalita týmu. Jsem rád za tréninkovou práci, jen pokračovat, nepodceňovat ostatní soupeře a hrát s pokorou. Příští týden budu mít příjemné starosti se sestavou, protože máme široký kádr a všichni chtějí hrát.

komentář (Benešovský deník): Utkání proti nováčkovi začali domácí opatrně. Zřejmě i pod vlivem nepřesvědčivých výsledků a výkonů během letní přípravy. Postupně ale získávali sebedůvěru držením míče a krátkými přihrávkami. Několikrát zahrozili, ale brankář hostů odolával až do 20. minuty, kdy se trefil Vlasák po rohovém kopu bez přípravy. Kamberští sice nadšeně bojovali o každý míč, ale šance neměli. Naopak ve 38. minutě zvýšil po standardní situaci T. Babický. Do poločasu ještě P. Hoch po samostatné akci a zakončením podél vybíhajícího brankáře upravil na 3:0.

Druhý poločas už byl zcela v režii Pravonína, jehož hráči dobrou kombinací bavili diváky a hlavně stříleli branky. Vlasák svým druhým gólem zakončil ukázkovou kombinaci útoku, střídající Marek Sibal po dorážce a Březina povedenou křižnou střelou k tyči, P. Hoch a M. Babický po pohledných akcích s rychlou výměnou míče a pohotovým zakončením, uzavřeli debakl Kamberka na 8:0.

všechny komentáře k utkáním 1.kola OP zde