muži: PRAVONÍN "A" 2 : 4 VRCHOTOVY JANOVICE

07.05.2017 06:12

20.kolo - okresní přebor

sobota - 6.5.2017 - 17:00 hodin

rozhodčí: Murgač - Stibůrková, Klapa

branka: 9´Hrubeš V., 21´Babický T. (pen.) - 48´Novotný J., 52´Rezek M., 76´Rouš V., 84´Němec P.

zápis o utkání zde

komentář trenéra (MF): Utkání dvou různých poločasů. Nastoupili jsme v dobré sestavě a chtěli navázat na dobrý výkon z minulého kola. První poločas z naší strany výborný, všichni se zapojovali do kombinace, vyhrávali jsme osobní souboje, hlavičky, byli v pohybu a Janovicím toho moc v první půli nepovolili. Škoda, že jsme nevstřelili více branek, protože jsme měli převahu. Ale co se stalo v druhé půli, nemůžu do těď věřit. Ač jsem tým nabádal ke stejné aktivitě jako v první půli, že dva nula není nic, tak začátek druhé půle jsme prospali, během sedmi minut bylo vyrovnáno po hrubých chybách. Najednou Janovice ucítili šanci, přidali na pohybu a ve všech směrech nás přehrávali, my již do konce hráli v křeči, všude byli druzí, bez nabídky, bez vyhraných soubojů, bez pohybu. Na 2:3 si náš brankář hodil míč do vlastní branky po rohu a to bylo vyvrcholení naší bezmocnosti. Čtvrtou branku dostali po rychlém brejku. Na konci utkání ještě zvýšil zmar v našem mužstvu neproměněnou penaltou Vlasák. Zasloužená prohra, poločas nestačí. Utkání před početnou diváckou kulisou s přehledem odpískal p.Murgač.

komentář Pravonín (Benešovský deník): Domácí pokračovali v sérii nevyrovnaných výkonů a především oni nabídli divákům utkání dvou naprosto odlišných poločasů. Konečně se do sestavy vrátili téměř všichni dříve zranění a už doléčení hráči a mužstvo chtělo navázat na dobrý výkon z minulého kola.

První poločas tomuto záměru plně odpovídal a diváci viděli jejich všestranně výborný výkon. Všichni se aktivně zapojovali do kombinací, vyhrávali osobní souboje, aktivitou dostali soupeře pod tlak a Janovicím toho moc v první půli nepovolili. V 9. minutě si naběhl na dlouhé autové vhazovaní Hrubeš a na zadní tyči hlavou otevřel skóre. Ve 21. minutě byl ve vyložené šanci podražen Vlasák a T. Babický bezpečně proměnil pokutový kop – 2:0. Z velké převahy se, ale už nic víc do konce poločasu pro domácí neurodilo.
Hned od počátku druhé části hry si diváci museli připadat jako na úplně jiném zápase. Domácí začátek totálně zaspali a během sedmi minut bylo vyrovnáno po jejich hrubých chybách a gólech Novotného a Rezka. Zkušení hráči Janovic ucítili šanci, přidali na pohybu a ve všech směrech začali domácí přehrávat. Ti byli v křeči, všude druzí, bez nabídky, bez vyhraných soubojů, bez pohybu. A tak přišel trest. V 76. minutě si po Roušem zahraném rohu, srazil domácí brankář míč do vlastní branky a potvrdil tak bídný výkon Pravonína. Čtvrtá branka Němce padla po rychlém rozehrání standardky a úspěšně dotaženém brejku. Na konci utkání ještě dovršil pocit zmaru Pravonína neproměněnou penaltou Vlasák.
Utkání před početnou diváckou kulisou s přehledem odpískal sudí Murgač.

komentáře 20.kola OP (Benešovský deník) zde