muži: VRCHOTOVY JANOVICE "A" 4 : 3 PRAVONÍN "A"

11.10.2016 16:38

7.kolo - okresní přebor

neděle - 9.10.2016 - 15:00 hodin

rozhodčí: Rybka Zdeněk - Drnec Pavel, Nerad Vojtěch

branky: 22´Rouš Václav, 43´Střihavka Milan, 84´Novotný Jan, 88´Hrdlovič Robert - 51´Vlasák Libor, 62´Babický Tomáš, 68´Vlasák Libor

zápis o utkání zde

komentář trenéra (MF): 7.kolo okresního přeboru jsme odehráli v "oblíbených" Vrchotových Janovicích. Před utkáním jsem měl hlášky, že nás tam nic dobrého nečeká, nemýlili se. Pro nás zápas blbec, dva zranění, jeden vyloučený, nula bodů a pěkně nasraní. Zápas ze začátku vyrovnaný, i snad jsme byli lepší na míči, tutovka neproměněná. Ve 22´se nám smolně zranil stoper M.Hoch (zablokovaná záda - musel na ošetření do nemocnice, snad to nebude na dlouho, přejeme brzké uzdravení) a tím to začalo. Po přeskupení zadních řad jsme hned z prvního útoku po soupeře po vystřídání za přispění podklouznutí, nerozhodnosti beka, hned v 22´inkasovali zbytečný gól. Hned v 26´po špatném vyběhnutí brankáře a po smolné ruce mimo vápno dostal D.Doškář červenou kartu (rozhodčí si ji obhájí, možná šla dát i žlutá, ale s jakou rychlostí letěl k našemu hráči s červenou, to snad jako bývalý útočník takhle rychle neběžel). Tedy hra v deseti do konce zápasu. Do branky šel J.Lejček, protože druhý gólman byl s B-týmem, jako na potvoru zápasy ve stejný čas. My stáhli M.Babického na podhrot , vpředu sám operoval P.Hoch. Před poločasem jsme ještě udělali fatální chybu na středu obrany, kdy přesný pas za obranu soupeř využil. Poločas 2:0. V kabině o poločase jsme si řekli, že nic nebalíme, že nemáme co ztratit a mákneme, ať to nemají Vrchotky lehké. Do druhého poločasu jsme na soupeře vlétli, začali kombinovat od zadu, nabíhat si, vyhrávat osobní souboje, měnit rytmus hry. Janovicím odešel střed pole a my měli dostatek času na kombinaci. Dostávali do slibných šancí a tři parádně zakončili, nejdříve po přesném pasu T.Babického za obranu L.Vlasák hlavou, pak z rohu T.Babický také hlavou a třetí po trestném kopu P.Hoch z úhlu. Soupeř měl taky šance, které vychytal J.Lejček. Musím podoktnout, že nás to stálo hodně sil, ale naše hra v deseti byla parádní, nejlepší výkon od začátku soutěže. Ale k naší smůle jsme to konce neudrželi, po nákopu před bránu se nedomluvili brankář s bekem (nedůraz) a Janovice srovnali. A nakonec jsme nebrali ani bod, po rohovém kopu na konci zápasu jsme inkasovali počtvrté. Přesně v 90:00 ukončil rozhodčí Rybka utkání, za potěše domácích činovníků. K rozhodčím se více vyjadřovat nebudu, obrázek k řízení utkání si udělal každý, kdo na zápase byl nebo si ho můžete představit. Jsem rád, že do Janovic pojedeme až v příští sezóně (pokud nepostoupí), nepřeji nic špatného klubům, kteří se do V.Janovic ještě chystají (nic nového). Našim hráčům děkuji za výkon, i když to výsledkově nevyšlo, takovou chuť hrát, bojovnost si představuji i v ostatních zápasech.

komentář V.Janovice (Benešovský deník): V úvodu zápasu udávali tempo hry hosté. Již v 5. minutě se po dlouhém autovém vhazování otřáslo břevno domácí branky, za chvíli vychytal Vávra rychlonohého P. Hocha. Hra se ale začala pomalu vyrovnávat, brankář Doškář včasným vyběhnutím vychytal Němce. Ve 22. minutě se skóre posunulo, když se z levé strany přesně trefil domácí Rouš – 1:0. Vzápětí zasáhla hosty další pohroma. Brankář Doškář zasáhl míč mimo pokutové území rukou a po červené kartě musel opustit hřiště. Domácí přesilovku využili až ve 43. minutě lobem Střihavky. Ve druhém poločase to neměli domácí proti opět výborně hrajícím hostům vůbec jednoduché. Skóre mohli posunout Rezek a Němec, ale v koncovkách byli nepřesní. A tak si slovo vzali Pravonínští. Nejdříve si za obranu svým typickým způsobem naběhl Vlasák a hlavou snížil na 2:1. I v deseti bylo hostů najednou plno a v 62. minutě se po rohovém kopu prosadil T. Babický a srovnal na 2:2. Další ledovou sprchu dostali domácí o několik minut později, z přímého kopu propálil míč do branky P. Hoch - 2:3 a domácí si připadali jako na houpačce. Po krátkém „zhoupnutí" se karta obrátila. Jeden hráč v poli začal přece jenom hostům chybět. V 84. minutě vrátil Němec hlavou před branku přetažený centr a Novotný vyrovnal na 3:3. V samotném závěru zápasu si na rohový kop naskočil Hrdlovič a hlavou upravil na konečných 4:3.

komentáře k 7.kolu OP (Benešovská deník) zde

Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/olbramovice-pretrhly-stepanovu-domaci-snuru-20161011.html