NEVEKLOV A - PRAVONÍN A

10.10.2011 17:08

mistrovské utkání 7.kolo

8.10.2011 16:00 hodin

rozhodčí - Rezek, Kohl, Garaja ml.

výsledek - 2 : 1

poločas - 2 : 0

branka - Hoch M.

žluté karty - Cibulka J., Hoch M., Hejný L..

sestava - Veselý L.- Janáček – Cibulka, Vlasák, Hoch – Ondrák (83´Krastev V.), Lejček, Hrubeš, Žůrek (46´Sedláček) – Hejný (46´Moravec), Krastev Y.

připraven - Kodeda J., Doškář D.

komentář trenéra - První poločas jsme prohospodařili, báli jsme se hrát, obrana byla pod tlakem a brankář nevyběhl včas z branky. I proto jsme v 7´obdrželi branku na 1:0, když si na přihrávku do vápna naběhl domácí útočník a hlavou skóroval. Vyrovnat jsme mohli Hrubešem, kterého v 17´ přesně vysunul Vlasák, Víťa ale sám před brankářem na dvakrát nedal. Ve 32´jsme po rohu prohrávali už 2:0, když domácí hráč hlavičkoval přesně z malého vápna. Do konce poločasu jsme kombinovali jen těžce, chyběl pohyb na vystřídání bylo více hráčů. Změny jsme provedli hned od druhé půle, Vlasák  se posunul do zálohy, Hoch na předstopera a Moravec do útoku. Následovalo množství šancí na obou stranách, při kterých se vyznamenali oba brankáři. Prosadili jsem v 71´ Hochem, který si naběhl na roh Moravce a hlavou k tyči trefil přesně 2:1. Najednou byl obraz hry jiný a pokud by ve svých šancích uspěli Krastev Y., Ondrák nebo v samotném závěru Cibulka, mohli jsme pomýšlet na remízu. Nutno dodat, že ve snaze vyrovnat, jsme soupeři nabídli řadu šancí na brejky a od vstřelení branky nás uchránil nejen výtečný (v druhé půli) Veselý, ale také velká nepřesnost domácích. Pokud bychom hráli tak aktivně od začátku, mohl být výsledek jiný.

z benešovského deníku - Neveklov začal náporem a po pěkné přihrávce Haška otevřel skóre v 10. minutě hlavou Vitouš. Hosté si dokázali vytvořit šance z brejků a mohli klidně otočit průběh utkání ve svůj prospěch. Jenže udeřilo na druhé straně, když se po rohu Lajšnera hlavou s pomocí tyče zvýšil na 2:0 kanonýr Šiška. Druhý poločas se proměnil ve festival zahozených šancí. Za domácí selhali postupně tváří v tvář Hašek, Vitouš, Šiška a Čichovský brankáři Veselému. A když Hameta trefil tyč a hosté se netrefili do prázdné branky, přišlo pro domácí obávané nedáš - dostaneš. Po rohu Žůrek v 78. minutě zdramatizoval konec utkání. Další šance na obou stranách se už neujaly a body zůstaly v Neveklově.