OP / 13.kolo: Křivsoudov "A" - Pravonín "A" 3:0

16.11.2014 13:30

Křivsoudov "A" - Pravonín "A"  3:0 (0:0)

V utkání byl k vidění bojovný fotbal a soupeři si nic nedarovali. Z toho plynuly nepřesnosti, pěkných akcí bylo pomálu a jen hosté v úvodu pálili těsně nad branku. Po dvaceti minutách přišly i šance. Dvě slibné M. Babického zažehnal F. Vopěnka a domácí brankář Veselka. Když už byl překonaný, tak ho na čáře zastoupil Štika. Na druhé straně po vybídnutí Nedbala zakončoval Jakl, ale Doškář byl na správném místě a J. Vopěnka orazítkoval břevno.
Druhé dějství bylo z pohledu diváka zajímavější. Na roh Štiky si naskočil Doležal a nechytatelnou hlavičkou poslal domácí do vedení. Hosté mohli rychle vyrovnat, ale rozhodčí odmával zakončujícímu L. Vlasákovi ofsajd. Křivsoudov pojistil vedení díky důrazu J. Vopěnky a Jakla a zakončujícímu Zelenkovi do prázdné branky. Hosté se tlačili za zkorigováním po standardních situací (rohy a dlouhé auty). Křivsoudovská obrana byla ale spolehlivá a zvrat hostům nepovolila. Naopak se do míče v 80. minutě opřel Nedbal a pumelicí ze třiceti metrů uzavřel na 3:0.

Branky: Doležal, Zelenka, Nedbal.

Rozhodčí: Hruška. Diváci: 80.

Křivsoudov: Veselka – F. Vopěnka, Ptáček ml., Nedbal, Doležal, Zeman, Křišta, Štika, Vondrák, J. Vopěnka, J. Jakl. Střídali: Zelenka, Š. Vopěnka, A. Jakl, Ptáček st. Pravonín: Doškář – Ondrák, Hrubeš, Lejček, Kodeda, Zavadil, T. Babický, L. Vlasák, M. Babický, Janáček, Hoch. Střídali: Michal Sibal, Marek Sibal, Studnička, D. Vlasák, Kopecký.