OP / 15.kolo: Pravonín "A" - Dolní Kralovice "A" 0:1

29.03.2015 15:00

PRAVONÍN – DOLNÍ KRALOVICE 0:1 (0:1)

Od počátku bylo k vidění vyrovnané utkání, v němž se kombinační hra dařila více hostům, kteří pozorně bránili a využívali každé příležitosti k rychlým útočným akcím. Domácí se sice tlačili k soupeřově bráně, ale nemohli se dlouho dostat do patřičného tempa a souhra často vázla na nepřesných přihrávkách už ve středu hřiště. A tak se ve 35. minutě prosadil hostující J. Maršoun po velké chybě domácí obrany a samostatnou akci gólově zakončil podél vybíhajícího brankáře.Ve druhém poločase domácí hodně přidali na důrazu a přesnosti přihrávek. Dostali hosty pod trvalý tlak, ale jeho soustředěnou obranu s dobře chytajícím Doležalem se jim nedařilo překonat. Při vyložených „loženkách" Zavadila, Sibala, P. Hocha byl brankář neprůstřelný. Naopak mohli v závěru inkasovat, když otevřenou obranou proběhl Šaman a jen výborný zákrok Doškáře zabránil navýšení skóre Kralovic.

Branka: J. Maršoun.

Rozhodčí: Hocek.

ŽK: 1:1.

Pravonín: Doškář – V. Zavadil, M. Hoch, Hrubeš, Kodeda, Z. Ondrák, Javorský, L. Vlasák, Lejček, P. Hoch, Babický. Střídali: Stránský, Marek Sibal, Březina.

Dolní Kralovice: J. Doležal – O. Pitelka, Zubec, Malina, Marušák, Vošický, Roháč, Vrkoslav, Hanousek, J. Maršoun, Rud. Šaman. Střídali: M. Maršoun, Mareš, L. Jelínek.