OP / 16.kolo: Popovice "A" - Pravonín "A" 1:1

04.04.2015 16:30

POPOVICE – PRAVONÍN 1:1 (0:1)

Hosté v úvodu lépe kombinovali, vytvářeli si příležitosti a v 17. minutě šli do vedení, když po rohovém kopu P. Hoch křížnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Dělovku Vlasáka vyrazil Heřmánek mimo tři tyče, zakončení z hranice pokutového území orazítkovalo domácí tyč. Poté se Popovičtí oklepali, začali přebírat otěže, ale O. Zach dvakrát nedokázal procpat míč za záda brankáře Doškáře a podobně se jim vedlo v závěru poločasu po závaru před pravonínskou svatyní.Do druhého dějství Popovice obměnily sestavu, ale centry Matušky a rychlé výpady po křídlech, nebyly receptem na obranu Pravonína. Naopak hosté mohli skórovat, ale hlavičku Vlasáka po rohu vyhlavičkoval na brankové čáře stojící Jiří Hovorka. Když už to vypadalo, že se Popovicím nepodaří prostřelit dobře chytajícího Doškáře, vybral si brankář hostů slabou chvilku při krocení vysokého balónu, míč mu vypadl z rukavic a dotírající J. Kaňka měl snadnou práci – 1:1.Popovice branka nabudila, ale z tlaku zneškodnila obrana Pravonína společně s brankářem jejich dvojitou tutovku. V 87. minutě měli hosté obrovskou šanci zápas rozhodnout. Střídající Žížala podrazil v pokutovém území hráče Pravonína a sudí Pessr bez váhání nařídil pokutový kop. K němu se postavil ostřílený exekutor T. Babický, ale jeho šňůra v řadě proměněných penalt se zastavila na čísle 27, když poslal míč vysoko nad.

Branky: J. Kaňka – P. Hoch.

Rozhodčí: Pessr. ŽK: 2:2. Diváci: 50.

Popovice: P. Heřmánek – Kašpar, Jiří Hovorka, Breburda, Jakub Hovorka – Kaucký, V. Slepička, O. Zach, Kopecký – Papež, J. Kaňka. Střídali: D. Kropáček, F. Kropáček, Žížala, M. Heřmánek, J. Dvořák.

Pravonín: Doškář – M. Hoch, Lejček, Kodeda, Zavadil, T. Babický, Vlasák, Javorský, Hrubeš, Sibal, P. Hoch. Střídali: Ondrák, Březina, Studnička, Janáček.