OP / 20.kolo: Jírovice "A" - Pravonín "A" 0:2

02.05.2015 17:00

Jírovice "A" - Pravonín "A"  0:2 (0:1)

V první půli Jírovice hosty jednoznačně přehrávali, kteří jen odkopávali míče z vápna. Proměňování šancí je ale v současné době pro jírovické hráče asi neřešitelný problém, šancí spousta, ale žádný gól – chybí důraz v zakončení. K tomu naráželi na dobře chytajícího Doškáře. Hosté v první půli z minima vytěžili maximum a ujali se vedení - přízemní střelu Javorského z 20m tečoval domácí hráč do protipohybu svého brankáře. V posledních vteřinách prvního poločasu došlo ke nepříjemnému zranění dostujícího Doškáře, kdy útočící hráč z výskoku nevybíravě došlápl oběma nohama při dopadu na nohu ležícího golmana - ten nemohl v zápasu pokračovat, tak se do branky postavil střídající Miloš Janáček. 
Ve druhé půli se na straně domácích začala projevovat nepřesnost, ztráta koncentrace a nasazení. Míč do sítě hostů přes Janáčka nedotlačili. Pravonínští naopak vedení ještě po líbivé kombinaci navýšili Lejčkem a bez problému do konce utkání náskok udrželi.

Branky: vlastní, Lejček.

Rozhodčí: Bačinský. ŽK: 1:3. Diváci: 50.

Jírovice: Ellschlöger – D. Stibůrek, Borkovec, Mizera, Krákora, Kořínek, Bubeník, Kulda, Pazdera, F. Stibůrek, Klepl. Střídali: Skopec, Beneš, Svoboda, Pokorný, Reinberger.

Pravonín: Doškář – M. Hoch, Lejček, Kodeda, Zavadil, Babický, Vlasák, Javorský, Březina, Hrubeš, P. Hoch. Střídali: Ondrák, Michal Sibal, Marek Sibal, Studnička, Janáček.
Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/tuhy-boj-o-prvni-pricku-viteze-nenasel-20150505.html