OP / 21.kolo: Pravonín "A" - Jankov "A" 5:0

10.05.2015 17:00

Pravonín "A" - Jankov "A" 5:0 (3:0)

Jankov přijel do Pravonína jako favorit a současně jako mužstvo bojující o čelo tabulky. To možná vedlo k menšímu podcenění soupeře a vlažnějšímu vstupu do utkání. Pravonínským ovšem nechybělo sebevědomí a hosty dokonale zaskočili jednoduchou kombinační a rychlou hrou, po které se dostávali opakovaně do střeleckých šancí.

Pravonín se ujal vedení už v 8. Minutě, když Březina dlouhým autovým vhazováním přehodil obranu soupeře, našel přesně zcela volného P. Hocha, který nezaváhal a střelou k tyči dostal domácí do vedení. O osudu utkání pak bylo prakticky rozhodnuto mezi 10. a 15. Minutou. Nejprve se po centru trefil hlavou do šibenice  L. Vlasák a stejný hráč zvýšil na 3:0, když po přesné uličce proběhl středem obrany a podél brankáře s jistotou proměnil svojí šanci. Hosté byli průběhem utkání zaskočeni a do konce poločasu se nemohli dostat ke své typické důrazné hře.

Po změně stran se sice se zvýšenou aktivitou snažili změnit skóre, ale domácí pečlivě hrající obrana a brankář Doškář pro ně byli nepřekonatelnou překážkou. Naopak Pravonínští neustále zaměstnávali hostujícího brankáře Nerada, který vychytal hlavičku Ondráka a povedenou střelu P.Hocha. V 78. min. už ale kapituloval po křižné střele Studničky k tyči. A domácí potvrdili svojí mimořádnou střeleckou produktivitu v 88. minutě, když M. Sibal vydoloval míč ze skrumáže před brankou a zvýšil na konečných 5:0.

 

rozhodčí: Mrázek Zd.– malý Irion

branky: Hoch P., Vlasák L. 2x, Studnička P., Sibal M.           

Žk: 1 + 2

 

sestava D :- Doškář D. – Zavadil V., Hoch M., Hrubeš V., Kodeda J., Březina E., Javorský L.

Vlasák L., Lejček J., Hoch P., Babický T.  stř.: Vlasák D.,Sibal Mar., Studnička P., Ondrák Z.

 

sestava H : Nerad F., Hamršmíd J., Kratochvíl M., Kolář J., Peroutka M., Vrzal V., Říha J., Balík T.,

 Skála P., Horčička T., Uhliar M., Stř. : Veselý, Šimánek, Zajíc