OP / 23.kolo: Pravonín "A" - Maršovice "A" 2:2

24.05.2015 17:00

Pravonín "A" - Maršovice "A" 2:2 (1:1)

Zápas začal ve svižném tempu, s patřičným nasazením obou mužstev a oboje si udržel po celý svůj průběh, což početná divácká kulisa ocenila. Domácí hned od začátku zatlačili hosty do obrany a několik povedených akcí na jeden dotek vyústilo do slibných střeleckých příležitostí. Hosté pozorně a důsledně bránili, ale po rychlé kombinaci v jejich pokutovém území se ve 28.min. střelecky prosadil Vlasák L., který tečovanou střelou k tyči dostal domácí do vedení. Pravonínští se ovšem dlouho neradovali. Ve 30. minutě potrestal jejich zaváhání v obraně důrazně hrající Hašek a z hranice malého vápna střelou k tyči, vyrovnal skóre. Do poločasu si oba týmy vytvořili další střelecké příležitosti, ale bez brankového zakončení.

Druhý poločas začali lépe hosté. Postupně získávali územní převahu a dostávali se zejména ze standardních situací do nebezpečných zakončení před domácí brankou. Po několikerém varování se v 73. min. po zahrání rohového kopu prosadil střelou bez přípravy opět R. Hašek a potvrdil do té chvíle převahu svého týmu. Domácí se však s prohrou nechtěli smířit. Zvýšili svoje nasazení a důraz při četných soubojích o míč. Ve zbytečně vypjatém závěru utkání podrazil hostující Žížala protihráče v pokutovém území, byl vyloučen a z nařízeného pokutového kopu se Vlasák nezmýlil. Konečná remíza a dělba bodů byla spravedlivým vyjádřením celkového průběhu utkání.

 

rozhodčí: Hruška J., Macháček M., Drnec P.

branky:

D: Vlasák L. 2x   (1Pk)  

H: Hašek R. 2x 

Žk: 2 + 2

Čk: 0 + 1

sestava D :- Doškář D. – Zavadil V., Hoch M., Hrubeš V., Kodeda J., Březina E., Javorský L.

Vlasák L., Lejček J., Hoch P., Babický T.  stř.: Sibal Michal, Sibal Mar., Studnička P., Janáček M.

sestava H : Pechač M., Zavadil J., Procházka T., Šach P., Bartoš J., Hašek R., Laurich K., Hampešt J., Hrebičík J., Zderadička M., Žížala P., stř.: Páv M., Bačík H., Kopka F.