PRAVONÍN A - DIVIŠOV A

19.09.2011 17:53

mistrovské utkání IV.kolo

18.9.2011 16:30 hodin

rozhodčí - Platil, Rathan, Filip

výsledek - 1 : 6

poločas - 0 : 2

bez karet

branka - Krastev Y.

sestava - Doškář – Janáček -Cibulka, Vlasák, Hoch – Kodeda (76´Sedláček), Lejček, Hrubeš, Žurek (55´Březina) – Krastev, Babický M. (80´Zavadil)

komentář trenéra - Již ve 4´ běžel hostující útočník sám na Doškáře a nedal.V 7´ po centru do našeho vápna si stoper Janáček dal vlastní branku 0:1. V 18´ to bylo 0:2, když brankář Doškář nedosáhl na střelu k tyči. Naše šance byli zejména středem hřiště, kde jsme se dostávali opakovaně ke střele, ale zakončení nebylo mezi tyče. Hosté měli za první poločas více příležitostí, ale díky právě Doškářovi se skóre neměnilo. Druhý poločas začal velkou šancí Hrubeše, který kontaktní branku nedal. V 56´ jsme rozehráli volný kop tak, že hostují útočník běžel sám na branku a zvýšil na 0:3. O dvě minuty to bylo 0:4, když rozehrávku od branky uklidil hostující útočník. Za nás Vlasák nastřelil tyč a následně v malém vápně nedal, Babického uvolnil Krastev tak, že byl sám před brankářem, míč mu ukopl vracející se obránce. Hosté byli v zakončení úspěšní, centr do vápna zakončili hlavou přesně 0:5 a další průnik středem hřiště 0:6. V závěru přihrál Cibulka Krastevovi, který zakončil přesně 1:6. Debakl, kterým nás hosté vyprovodili ze hřiště ukázal v plném světle věci, které mužstvo bohužel „zdobí“ a je otázkou, jakým způsobem se s touto situací napříště vypořádáme.

z benešovského deníku - Hned v úvodu utkání si domácí vstřelili polovlastní gól, což je poznamenalo. Hosté byli pohyblivější, podnikali rychlé výpady do nejisté pravonínské obrany a jednu z brejkových situací využili ve druhý gól. Ve druhé půli sice přidali domácí na důrazu a měli i míč častěji na svých kopačkách, ale jejich produktivita byla zoufalá. Hostům stačilo čekat na chyby a neomylně je trestali dalšími vstřelenými góly.