PRAVONÍN A - JANKOV A

04.10.2011 20:09

mistrovské utkání VI.kolo

2.10.2011 16:00 hodin

rozhodčí - p. Hocek, p. Murgač, p. Cacák M.

výsledek - 1 : 0

poločas - 0 : 0

branka - Krastev Y.

žlutá karta - Babický M.

sestava - Veselý – Vlasák – Ondrák (46´Janáček), Babický T., Sedláček – Hrubeš, Lejček, Studnička – Krastev D., Babický M. (87´Krastev D.), Moravec (70´Hejný)

komentář trenéra - Utkání s nováčkem soutěže bylo hodně bojovné a bohaté na vyložené šance. V prvních pěti minutách po chytrém prostrčení Babického M. se do vyložené šance dostal 2x Hrubeš, a i díky jasnému faulu brankáře hostí branku nedal. Následné tři trestné kopy Babického T. neměli úspěch. V 35´nastřelil Babický M. hlavou tyč, odražený míč pak nastřelil do brankáře a následný závar hosté také přečkali. Naše obrana pod dojmem územní převahy neobsazovala vůbec důsledně a jen se štěstím jsme udrželi čisté konto. Ve 42´měl loženku Moravec, jeho střelu mezi tyče zablokoval se štěstím obránce a v samotném závěru poločasu si Studnička zaběhl na centr do vápna a hlavičkoval sám před brankou do náruče brankáře. Druhý poločas nás hosté školili hlavně v odhadu na míč, nebyli jsme na správném místě v čas a hlavně levý kraj obrany nám hořel. I tak jsme měli další šance, z nichž se ujala až ta Krastevova D., když trefil přesně centr Babického M. Hosté měli dvě 100% šance, jednu likvidoval Veselý pádem pod nohy a druhou zastavilo břevno. Střídající hráči splnili očekávání a pomohli k udržení výsledku. Vyhráli jsme, musíme se ale více soustředit na obrannou činnost a přistupovat k řešení herních situací zodpovědně.

z benešovského deníku - Bojovné utkání přineslo v první části hry dostatek šancí ke vstřelení gólu. Hosté měli díky rychlé a jednoduché kombinační hře o něco více ze hry a také jejich akce byly nebezpečnější. Domácí, ale podržel brankář Veselý. Ve druhém poločase se Pravonínští zlepšili a výsledkem byl v 65. minutě gól Y. Krasteva, který si výborně zaběhl za obranu hostů a využil skvěle načasovaného centru Babického. Jankov nic nevzdával a do konce se snažil změnit skóre zápasu ve svůj prospěch. Ale ani ze svých dalších početných gólových šancí nevytěžil nic víc než nastřelené břevno. Takže se domácí mohli radovat z prvního vítězství v soutěži.