PRAVONÍN A - MIŘETICE A

02.05.2011 12:32

mistrovské utkání

30.4.2011 14:00 hodin

rozhodčí - p. Rosenvald, p. Rathan

výsledek - 4 : 2

poločas - 1 : 2

branky - Žůrek P. 2x, Moravec L., Lejček J.

bez karet

sestava - Veselý L.- Filip M.- Sedláček F.(20´Březina E.,75´Čičatka M.)), Hoch M., Cibulka J.(60´Babický M.)- Ondrák Z., Lejček J., Vlasák L., Žůrek P.- Krastev Y., Moravec L.

připraveni - Šindelář J., Doškář J.

komentář trenéra - Do utkání jsme nemohli nastoupit tak, jak jsem předpokládal. Sice se uzdravil Žurek P., ale nastoupit pro zranění nemohl Babický T.. Toho na postu předstopera zastoupil na výtečnou Hoch M.. Začátek utkání byl pro nás velmi rozpačitý. Hosté nás dokázali zatlačit před branku a po vhození dlouhého autu do našeho vápna také využili výškovou převahu v souboji o míč, z čehož vytěžili vedení 0:1. Projevovala se na nás nesehranost ve středu obrany, hlavně přebírání nabíhajících hráčů soupeře ale i správné postavení při bránění. Za zraněného dorostence Sedláčka šel do hry další dorostenec Března E.. Přeskupili jsme hráče, což se ukázalo jako lepší. Více jsme se dostávali dopředu a také po akci středem jsme uspěli. To si na míč do vápna naběhl Lejček J., který levou nohou podél brankáře vyrovnal 1:1. Poločasový výsledek 1:2 stanovili hosté po trestném kopu. Druhý poločas přinesl fotbal, ve kterém nebylo nouze o pohledné akce na obou stranách. Hosté hrozili střelami hlavně z hranice velkého vápna a pokud nezakročil rovnou Veselý L. v brance, byli jejich pokusy naštěstí pro nás nepřesné. Nám se dařila kombinace do stran a centry před branku. Moravec L. s Vlasákem L. připravovali dobré příležitosti. Moravec L. hlavou trefil jen tyč. Střelecké kopačky nakonec obul Žurek P., který i ve skluzu dorážel míče dvakrát branky, vedli jsme 3:2. Pojistku na 4:2 přidal Moravec L. Branku Babického M. rozhodčí pro ofsajd neuznal. Je velká škoda, že jsme takto neproměňovali šance v předchozím zápase ve Štěpánově.

z benešovského deníku - Domácí vstoupili do utkání s nervozitou na kopačkách a výsledkem byly kromě nepřesností v rozehrávce i chyby v obraně. Po nedorozumění brankáře s obránci dostal hlavou do vedení hosty K. Čáp. Velkou snahu domácích korunoval vyrovnávacím gólem Lejček. Jenže do přestávky opět strhnul do vedení na stranu Miřetic K. Čáp z trestného kopu. Po přestávce Pravonínští zabrali, zlepšili přesnost přihrávek, ale šance byly na obou stranách. Ty se však dařilo proměnit jen domácím, když se dvakrát prosadil Žůrek a v úplném závěru potvrdil vítězství Moravec.