PRAVONÍN A - OLBRAMOVICE A

18.04.2011 12:54

mistrovské utkání

17.4.2011 14:00 hodin

rozhodčí - p. Murgač, p. Krejčí

výsledek - 1 : 0

poločas - 0 : 0

branka - Babický M. (pen.)

bez karet - snad poprvé

sestava - Veselý L.- Filip M.- Kuklík J.(60´Březina E.,75´Kodeda J.), Babický T., Sedláček F.(70´Krastev Y.)- Hoch M., Lejček J., Vlasák L., Ondrák Z.- Babický M., Moravec L.

komentář trenéra - Věděli jsme, že pokud máme nadále myslet na záchranu v soutěži, musíme doma vyhrát a to jsme nastupovali v situaci, kdy měli tři hráči zdravotní problémy. V prvním poločase se nám kombinace nedařila, když už jsme měli míč, nebyli jsme nebezpeční a soupeře jsme nedostávali pod tlak tak, jak jsme chtěli. Našim útočníkům se nedařilo podržet míč a když už ano, tak špatně rozehráli. Prohrávali jsem spoustu hlavně hlavičkových soubojů, což mělo za následek to, že jsme se nedostávali do hry. V podstatě jedinou gólovou příležitost, nepočítaje Babického T. a jeho vedle kopnutý trestný kop z hranice šestnáctky, měl za první poločas měj Lejček, který netrefil dobře míč a mířil vedle branky. Střelecké pokusy Hocha a Babického M. byli nepřesné a volali po jiném řešení situace. Hosté byli lepší hlavně ve středu hřiště, kde kombinovali daleko lépe, ale gólovou situaci si i díky práci našich obránců nevytvořili. Druhý poločas přinesl zlepšení v naší kombinaci, více jsme se tlačili před branku soupeře, který hrozil rychlým přechodem do útoku, ale chyběla mu naštěstí pro nás finální přihrávka před branku. Škoda, že rozhodčí v prvním poločase netrestal žlutou kartou dva hrubé zákroky na naše hráče, protože stejní hráči mohli za cenu zákroků tentokrát potrestaných žlutou kartu zastavit naše útočná snažení. Také zákrok hostujícího brankáře, který netrefil míč, ale dohrál na penaltě hlavičkujícího Březinu volal po potrestání a Erik musel následně vynuceně střídat. S příchodem Krasteva, který svou rychlostí dělal problémy na levé straně zálohy, jsme získávali prostor ve středu hřiště a tak mohl Vlasák, projít s míčem přes půl hřiště, ale nevystřelil. Další útočnou akci zastavili hosté skopnutím ze zadu Krasteva, k údivu všech jen za cenu žluté karty. V další slibné střelecké pozici se ocitl opět Lejček, mířil jen o kousek vedle branky. Rozuzlení přišlo v 80´, kdy si na odražený míč v šestnáctce hostí nabíhal Moravec, při střele byl faulován, stoper hostí byl po druhé žluté kartě vyloučen a nařízený pokutový kop proměnil Babický M. Hosté hru v samotném závěru otevřeli, ale vyrovnání se nedočkali.

z benešovského deníku - Domácí nezačali utkání dobře a hosté je v poli jasně přehrávali. Pravonínu ale fungovala dobře obrana, která nedovolila Olbramovickým vytvořit si vyložené gólové šance. Hra byla především od domácích neurovnaná a divákům příliš pohledných akcí nenabídla. Ve druhé polovině hry se Pravonínští zlepšili a začali se i oni tlačit před hostující bránu. Na obou stranách si hráči vytvořili několik gólových šancí, ale produktivita byla nulová. Zápas nakonec rozhodl z penalty M. Babický, navíc byl po penaltovém zákroku vyloučen hostující hráč.

Fotogalerie: PRAVONÍN A - OLBRAMOVICE A

Tato fotogalerie je prázdná.