PRAVONÍN A - PŘESTAVLKY A

17.05.2011 12:51

mistrovské utkání

15.5.2011 14:00 hodin

rozhodčí - p. Bačinský, p. Hůlka

výsledek - 1 : 0

poločas - 0 : 0

branka - Žůrek P.

žlutá karta - Studnička R.

sestava - Veselý L.- Filip M.- Cibulka J., Lejček J., Hoch M.- Hrubeš V.(55´Studnička R.), Vlasák L., Moravec L., Žůrek P.- Krastev Y.(85´Březina J.), Babický M.(75´Čičatka M.)

komentář - V utkání slabé úrovně byli z celkového pohledu hosté aktivnější, ale příliš šancí si nevytvořili. Domácí měli obrovskou příležitost v poslední minutě 1.poločasu, kdy byl Dany faulován v pokutovék území, ale M.Babický z penalty vysoko přestřelil branku. Po přestávce se domácí zlepšili a začali více ohrožovat soupeřovu branku. Rozhodující moment přišel v 60 minutě, kdy se po pěkné brejkové akci prosadil P.Žůrek. V závěru zápasu se domácí dostali pod tlak, ale důležité vítězství uhájili.

z benešovského deníku - V zápase o černého Petra se hra domácím ze začátku vůbec nedařila. Plno nepřesností a zkažených přihrávek brzdilo snahu o úspěšné zakončení. Hosté hráli s nasazením a nenechávali pravonínskou obranu vydechnout. Hrozili především z dobře zahrávaných standardních situací. Utkání, ale příliš střeleckých šancí v této fázi nepřineslo. Důležitý moment přinesla 30. minuta, kdy byl za sražení domácího hráče nařízen pokutový kop, ale M. Babický potvrdil pravonínskou nervozitu a vysoko přestřelil branku Přestavlk. Druhý poločas začali domácí lépe, zvýšili nasazení, zpřesnili hru a vytvořili si i několik dobrých střeleckých příležitostí. Jednu z nich proměnil křižnou střelou po velmi pěkném přímočarém vysunutí, P. Žůrek. Hosté svůj závěrečný nápor ke vstřelení gólu už nevyužili, a tak souboj o šest záchranářských bodů vyšel lépe Pravonínu.