PRAVONÍN A - TEPLÝŠOVICE B

30.05.2011 10:51

mistrovské utkání

29.5.2011 14:00 hodin

rozhodčí - p. Míka, p. Kromka

výsledek - 4 : 1

poločas - 1 : 1

branky - Vlasák L.(pen.), Krastev Y., Březina E., Šindelář J.

žluté karty - Krastev Y., Čičatka M.

sestava - Veselý L.- Filip M.- Cibulka J., Vlasák L., Hoch M.- Hrubeš V.(46´Březina E.), Moravec L., Babický M.(78´Čičatka M.), Studnička R.(63´Sedláček F.)- Šindelář J., Krastev Y.

komentář trenéra - S odhodláním navázat na úspěch z předchozího zápasu v Janovicích jsme nastoupili proti soupeři z Teplýšovic, který v předchozích zápasech nasázel konkurentům ze spodku tabulky i devět branek. Zápas v Janovicích nám připomněl i pomezní rozhodčí Kromka, který Janovické utkání tak špatně rozhodoval, jak úsměvné, že. Dali jsme si za cíl pro začátek utkání eliminovat kombinační hru soupeře a to jeho aktivním napadáním, nechtěli jsme nechat útočit jeho krajní obránce, což se nám také dařilo, ale stálo to hodně sil jak J. Šindeláře, tak i Danyho Krasteva. První příležitost jsme měli díky povedené střele Moravce, který jen těsně minul branku. Hosté potvrzovali své dosavadní výsledky předváděnou hrou a také šli v 25´do vedení po střele zpoza šestnáctky 0:1. Do poločasu jsme vyrovnali, to když v 38´ Babický M. našel ideálně nabíhajícího Studničku, který posunul do šestnáctky Krastevovi jehož ve slibné šanci poslal bránící hráč k zemi. Nařízenou penaltu proměnil s přehledem Vlasák, 1:1. Pro druhý poločas šel do hry Březina místo Hrubeše. Začali jsme ho mnoha slibnými šancemi, 47´a nepovedená střela Moravce z hranice velkého vápna když hostující brankář byl mimo branku, 49´a Šindelářova střela z úhlu se kterou si brankář poradil, 51´a dlouhý aut Březiny a na zadní tyči ve skluzu Studnička branku netrefil. Hráli jsme dobře kombinačně, přidali jsme na pohybu, bojovnosti. Navíc jsme posílili útočnou fázi posunutím Hocha do zálohy, když v 53´ odstoupil zraněný Studnička a do obrany přišel Sedláček. Přišla 64´ kdy Šindelář vybojoval míč, posunul na Březinu, který trefil přesně k tyči 2:1. Hosté hrozili z trestných kopů a brejků, jeden z nich zastavil ve vápně výtečným zákrokem brankář Veselý. V 66´ přišla nejhezčí akce utkání, Moravec, Babický M. a Březina předvedli kombinaci na jeden dotek a výsledkem bylo uvolnění Krasteva, který sám před brankářem zvýšil střelou po zemi na 3:1. Hosté byli v té chvíli vývojem zaskočeni a o to více jsme hráli a kombinovali. V 78´ vystřídal Babického M. Čičatka, který se postavil do útoku a Šindelář se postavil do středu zálohy. Ve 87´předložil Krastev časovanou přihrávku Šindelářovi, který se trefil přesně 4:1. V 90´ pak hostující hráč z trestného kopu orazítkoval spojnici naší branky a následnou dorážku Veselý zlikvidoval. Opět jsme zahráli dobře v obraně, kterou dirigoval Miloš Filip, navíc jsme přidali i kvalitní kombinaci. Musím ještě napsat, že se obě mužstva shodla, že rozhodčí Míka předvedl výkon hodný uznání.

z benešovského deníku - Utkání o šest bodů začali hosté sebevědomě a byli lepším týmem. To potvrdil i gólem Heřmánek. Domácí bojovali s fotbalovějším soupeřem nasazením a zodpovědnou hrou v obraně. Po faulu na pronikajícího Krasteva v pokutovém území vyrovnal z penalty Vlasák. Druhý poločas se domácí do výborného soupeře ještě více opřeli a svojí enormní snahu potvrdili nejen dobrou hrou, ale i gólově. Diváci viděli oboustranně velmi kvalitní utkání.

Fotogalerie: PRAVONÍN A - TEPLÝŠOVICE B

Tato fotogalerie je prázdná.