PRAVONÍN A - TRHOVÝ ŠTĚPÁNOV A

05.09.2011 11:31

mistrovské utkání - II.kolo

4.9.2011 17:00 hodin

rozhodčí - Mrázek, Malý, Cacák

výsledek - 1 : 2

poločas - 0 : 1

branka - Hoch M.

žlutá karta - Březina E.

sestava - Veselý – Janáček – Cibulka, Hoch, Sedláček – Březina (65´Moravec), Lejček, Vlasák, Studnička (70´Kodeda) – Ondrák, Babický M. (80´Čičatka)

komentář trenéra - Utkání bohaté na šance, které nakonec vyhráli hosté. V prvním poločase jsme měli starosti hlavně ve středu zálohy, když hostující záložníci posílali míče za naší obranu. Ve dvou případech zasahoval až brankář Veselý, jednou po jeho vyběhnutí netrefil útočník lobem naši prázdnou branku. Trest tak přišel minutu před přestávkou, když hostující útočník dovedl míč až na úroveň naší brankové čáry a zpětnou přihrávkou našel nekrytého spoluhráče 0:1. Z naší strany volaly po gólu šance Babického M. který si nedobře zpracoval míč ve vápně a následně nepřenechal střelu nabíhajícímu Ondrákovi dále pak Hocha který z úhlu trefil v odkryté brance spoluhráče a hlavně pak v posledních vteřinách hlavička Vlasáka, který byl sám před brankářem hostí. Druhý poločas jsme začali špatně, hned v 48´prošel přes půlku hřiště sám až k Veselému hostující záložník a jeho střelu pod břevno nemohl Veselý chytit 0:2. Naše šance byli hlavně po trestných kopech okolo vápna, ani Vlasák a následně Hoch branku netrefili. S přibývajícím časem se hosté zatáhli před branku a naše snaha o kontaktní branku se zvýšila. Střídající Moravec si ve vápně hostí obhazoval obránce, ten zahrál rukou a rozhodčí k našemu údivu vytáhl standardu na vápno. Pomezní ho pak na naši urgenci marně k sobě volal aby mu řekl, že míč byl zahrán rukou ve vápně, hlavní od něj nechtěl nic slyšet. Kontaktní branku jsme dali po závaru v malém vápně hostí, míč se odrážel střídavě k brance a od branky, až po zásahu Hocha skončil v sítí 1:2. Hosté v tu chvíli reklamovali ruku našeho kapitána, Rozhodčí branku uznal, což neunesl hostující brankář. Rozběhl se za naším kapitánem který odbíhal od jeho branky ve snaze jej podkopnout což se mu nepovedlo a tak ho ze zadu loktem na krk srazil k zemi. V následné skrumáži a roztržce padala silná slova a i šťouchance. Z lavičky jsem zákrok brankáře viděl, kapitán zůstal ležet na zemi obličejem dolů a je dobře, že takový brutální zákrok zůstal bez zranění. Kupodivu zákrok hostujícího brankáře zůstal úplně nepotrestán. Otevřeli jsme více hru, Vlasák se posunoval až na hrot. Naše snaha byla enormní a je škoda, že nebyla taková po celý zápas. Protože po centru Moravce netrefil v šanci hlavou branku střídající Čičatka, odvezli si hosté všechny body.

z benešovského deníku - Diváci viděli vyrovnané utkání s řadou neproměněných šancí, k čemuž přispěly i dobré zákroky brankářů. Hosté zahrozili z trestného kopu, když se míč odrazil od břevna domácí branky. Krátce na to se Pravonínští dostali do opakovaných šancí, ale míč do brány nepropasírovali. Hosté dobře kombinovali a v závěru poločasu povedenou akcí přehráli domácí obranu a Rytina je dostal do vedení. Začátek druhého poločasu domácí v obraně zaspali a nechali Zikmundu po samostatné akci upravit na 0:2. V závěru se Pravonínští přeci jen dostali více do hry, Štěpánovské zatlačili do obrany a ze skrumáže snížili Hochem na 1:2. Více se jim však už v nervózně dohrávaném utkání nepodařilo.

z štěpánovského webu - Áčko vyhrálo i podruhé v sezoně po výsledku 2:1 na hřišti Pravonína. Po několika nedotažených akcích a břevně po přímáku Jardy Jakoubka se po akci Pavla Vobeckého zblízka prosadil Rytina. Druhý gól přidal po perfektní samostatné akci i zakončení Zikmunda. Hosté snížili deset minut před koncem na 1:2, když jeden z nich hodil po skrumáži míč do branky rukou. Po následné strkanici již žádná branka nepadla.