PRVNÍCH PĚT MINUT BYLO KRUŠNÝCH

23.06.2010 08:09

OLBRAMOVICE - PRAVONÍN A

mistrovské utkání

19.6.2010 17:00 hodin

rozhodčí - p. Mrázek

výsledek - 3 : 1

poločas - 2 : 1

branka - Ondrák Z.

žlutá karta - Lejček J.

sestava - Veselý L.4, Cibulka J.3-4, Filip M.4, Babický T.4, Hoch M.4, Ondrák Z.6(4), Lejček J.6, Vlasák J.5, Moravec L.3, Javorský L.6, Babický M.4

střídali - 60.minuta Sedláček F.5 za Babického M.

              68.minuta Březina E. za Cibulku J.

komentář trenéra - Utkání jsme nezačali vůbec dobře. Hned v první minutě faul a z trestného kopu branka (předčasná reakce brankáře). Za pět minut nepochopitelně otevřená obrana (Cibulka, Babický), pomalé vracení Moravce a bylo to 2:0. Zdálo se ovšem, že nás to nepoložilo, i když soupeř nás přehrával hlavně středem a dokázali jsme si vypracovat střelecké příležitosti. Jednu jsme proměnili, několik jsme propásli a do prázdné jsme nedali. Ve druhém poločase stejný obraz hry, soupeř měl střed hřiště, ale bez šance a my jsme útočili, nastřelili břevno a další střely. Soupeř nás přepvapil dlouhým autem, kde jsme před brankou nepokryli  domácího záložníka bylo to 3:1. V utkání byly opět nepřesné přihrávky, hlavně od obránců Hoch, Cibulka, Vlasák atd.). Překvapila slabá kondice u Babického M. a Cibulky.

komentář z benešovského deníku - Domácí na nikoho nečekali a po 45 sekundách hry se z přímého kopu trefil Havlík - 1:0. Po pěti minutách Tůma odcentroval a Pospíšil ve skluzu zajistil Olbramovicím již dvoubrankové vedení. Po čtvrthodině hry se osmělili i hosté, ale brejk Javorského ještě gólem neskončil. Pravonínští se gólu dočkali až o deset minut později, kdy se ke střele dostal Ondrák a technickou ranou z šestnáctky nádherně trefil „šibenici“ - 2:1. Ve 33. minutě mohl po své individuální akci zvýšit Macháček, ale jasnému gólu na poslední chvíli zabránil Hoch. Na konci první půle hosté sahali po vyrovnání, ale Ondrák nejprve nevyužil sérii minel domácí obrany a trefil jen Malíka a Javorský si počínal v závaru po přímém kopu podobně. Po změně stran začali být mírně aktivnější domácí a v 58. minutě se dočkali gólu, když Brejla hlavou zúročil Macháčkův dlouhý aut - 3:1. Hosté mohli utkání zdramatizovat v 70. minutě, ale Lejčkovu střelu z dálky zastavilo břevno. Poté už Olbramovičtí hosty do výraznější šance nepustili a vcelku zaslouženě se rozloučili se svými fanoušky vítězstvím.