RATMĚŘICE A - PRAVONÍN A

17.08.2010 14:07

14.8.2010 17:00 hodin

pohárové utkání - I.kolo

rozhodčí - p. Murgač

výsledek - 2 : 2

poločas - 2 : 2

postup do II. kola na penalty 4 : 2

branky - Moravec L., Babický M. (pen.)

žluté karty - Moravec L., Babický T., Klejna L. 

sestava - Vacík P.- Babický T., Hoch M., Kuklík J.(32´Sedláček F.), Studnička R.- Moravec L., Vlasák L., Lejček J., Ondrák Z.(75´Jandák P.) - Hejný L., Babický M.(55´Klejna L.)

komentář trenéra -    

První ostrý (pohárový) zápas v Ratměřicích, jsme jako obhájci vítězství z předchozího ročníku nakonec po penaltovém rozstřelu zvládli. Zápas měl spoustu nevyužitých šancí na obou stranách, štěstí se střídavě usmálo na obě mužstva, domácí nastřelili 1x břevno, my 3x břevno a 1x tyč. Nehráli jsem v takové pohodě, jak bychom si přáli, nebyli jsem v pravou chvíli důrazní o čemž svědčí to, že jsme obdrželi 3 žluté karty a to za řeči, hraní rukou a odkopnutí míče v přerušené hře.

Již ve 3´šli domácí do vedení a to po naší nedůraznosti na kraji zálohy a následném evidentně špatném odskoku míče, který Vacík neudržel. Vyrovnali jsme v 18´ kdy se po akci z pravé strany dostal k míči Moravec a po kličce se nemýlil. V 20´ šli domácí opět do vedení, kdy po trestném kopu neudržel opět po špatném odskoku míč Vacík. V 35´ se na hranici velkého vápna chystal ze vzduchu zakončit Studnička, byl faulován a následnou penaltu s přehledem proměnil Babický Michal.

V druhé půli v 58´ se dostal s balonem do vápna Studnička, od pomezní čáry dal balon ideálně proti noze nabíhajícímu Klejnovi který skóroval, ale na pokyn domácího pomezního a pro údajný míč v autu rozhodčí branku neuznal. V 72´byl za urážku rozhodčího vyloučen stoper domácích. Přeskupili jsme hru hráli na 3 útočníky ve snaze rozhodnout, výsledkem byla nepřesnost v centrech, ve finální přihrávce a při zakončení samotném. Domácí nezačali jen bránit, naopak se dostávali do zakončení ať již po střelách či průnicích, ale podržel nás Vacík. Rozčarování přišlo v 84´, kdy rozhodčí k překvapení hlavně Pravonínských zápas ukončil a nařídil rozstřel ze značky pokutového kopu.