VELÍŠ B - PRAVONÍN B

03.04.2011 11:31

mistrovské utkání

2.4.2011 16:30 hodin

rozhodčí - p. Kromka

výsledek - 1 : 7

poločas - 0 : 3

branky - Kozel P. 4x, Hoch M., Limburk M., Krastev Y.

žlutá karta - Kozel P.

sestava - Švec J.- Ondrák Z., Fišer G., Kodeda J., Sedláček F.- Kozel P., Hoch M.(46´Krastev Y.), Březina E., Studnička R.- Kahoun J., Limburk M.

komentář - K utkání jsme nastoupili v improvizované sestavě, přesto jsme byli po většinu utkání nebezpečnější a vytvořili si více brankových příležitostí než domácí. Čtyři branky vstřelil P.Kozel, mnoho vyložených šancí jsme zahodili. Soupeř skóroval pouze z penalty za nastřelenou ruku.

z velíšského webu - Proti jednomu z adeptů na postup začalo naše mužstvo nebojácně, ale z průniků M. Spurného a V. Dimitrova nic vážnějšího nebylo. Hosté se poprvé osmělili až v 10. minutě  a hned z toho byla nastřelená tyč naší branky! Pravonín zvyšoval tempo a pomalu nás dostával pod trvalejší tlak. Ten vyvrcholil ve 25. minutě, kdy jsme poprvé inkasovali. Zmohli jsme se pak ještě na pár kontrů, ale žádnou vyloženou šanci jsme si nevypracovali. To hosté udeřili do konce poločasu ještě dvakrát - ve 40. minutě neměl M. Ježek nárok proti tečované střele a ve 45. minutě využil Pravonín velké chyby v naší obraně - do šaten se tak šlo za stavu 0:3. Druhý poločas byl jednoznačně v režii hostí, kteří ve 47. a v 52.minutě opět gólově udeřili a zápas se tak stal pouze otázkou skóre. V 65. minutě snížil z penalty (ruka) na 1:5 J. Kolář, to ale bylo od našeho mužstva v tomto zápase vše. Hosté do konce utkání udeřili ještě dvakrát a několik vyložených šancí ještě neproměnili.