JANKOV A - PRAVONÍN A

30.04.2012 07:11

mistrovské utkání 19.kolo

29.4.2012 17:00 hodin

rozhodčí: Malíř - Malý, Balík

výsledek - 5 : 2

poločas - 2 : 1

branky - Ondrák, Babický M. (pen.)

žluté karty - Moravec, Hoch, Ondrák, Babický M.

sestava - Veselý – Janáček – Lejček, Babický T. (19´Cibulka a 27´Kopecký), Kodeda – Moravec, Hoch, Hrubeš, Březina – Babický M., Ondrák

komentář trenéra - V dalším utkání v boji o setrvání v soutěži jsme hráli v Jankově. Utkání se nám nakonec nepovedlo, pro chyby které soupeř potrestal jsme do půl hodiny prohrávali 2:0 a to se nám ještě zranil v 15´ Babický T., když se v souboji srazil s brankářem domácích. V 18´neudržel snadnou střelu zpoza vápna Veselý a na dorážku (prý z ofsajdu) byl bezmocný, 1:0. Hra domácích nebyla o kombinaci, jejich nakopávání míčů za obranu jsme za celý zápas nedokázali dobře bránit. Ve 27´potřeboval stoper Janáček pomoct s dlouhým míčem za obranu od Veselého, ten ale nevyběhl a tak se útočník hostí dostal na penaltě mezi ně oba a míč posunul do branky, 2:0. Ano, nerozhodnost, špatný odhad situace a díky tomu stav 2:0. Na místo stopera se postavil Moravec, Janáček šel na hrot. Střídající Kopecký měl v nohou zápas s dorostem a pokud měl dostatek fyzických sil, byl ve středu hřiště platným hráčem. V samotném závěru poločasu kopal Babický M. trestný kop, brankář míč neudržel a dorážka Ondráka znamenala stav 2:1. To nám dávalo šanci na druhý poločas, ale hned ve 56´ po dalším nakopnutém míči běžel útočník z úhlu sám na Veselého, na zadní tyč trefil přesně, 3:1. Ve 71´jsme přežili závar v našem vápně, Veselý vyrazil střelu a další dvě dorážky byli do břevna a vedle. Hned o minutu později Babický M. obešel u lajny tři hráče, centrem našem hlavu Janáčka, ale jeho pokus brankář chytil. V 75´se dostával do šance Hrubeš, byl podražen a z nařízené penalty Babický M. snížil na 3:2. Místo vyrovnání jsme v posledních pěti minutách dostali dvě branky a prohráli tak 5:2.

z benešovského deníku  - Domácí začali zápas aktivně a od úvodní minuty si vytvářeli šance, ovšem Uhliar, Balík ani Horčička neuspěli. Síť za hostujícím brankářem rozvlnil až z dorážky Horčička po střele Říhy. Tlak Jankova neustával a Horčička přidal po individuální akci druhý zásah. Až poté se osmělili hosté, kteří v závěru poločasu po dorážce Ondráka po přímém kopu snížili na 2:1.
Do druhého dějství vstoupili lépe hosté, ale produktivnější byli domácí a na 3:1 zvýšil Říha. Poté se hosté vrhli do útoku a jejich snaha byla korunována druhým gólem z penalty Michalem Babickým. A kdyby domácí brankář nepředvedl bravurní zákrok při střele Babického, mohlo být vyrovnáno. A tak udeřilo na druhé straně, kdy střídající Němeček po rychlém brejku a Skála po ideální přihrávce Kršky upravili na 5:2.