MARŠOVICE A - PRAVONÍN A

13.06.2011 13:29

mistrovské utkání

12.6.2011 17:00 hodin

rozhodčí - p. Rosenvald, p. Novák

výsledek - 5 : 2

poločas - 3 : 1

branky - Vlasák L. (pen.), Krastev Y.

žluté karty - Cibulka J., Babický M., Hoch M.

sestava - Veselý L.- Filip M.- Sedláček F., Babický T. (60´Kodeda J.), Hoch M.- Cibulka J., Vlasák L., Moravec L., Žůrek P. (46´Ondrák Z.)- Krastev Y., Babický M.

komentář trenéra - Utkání jsme začali dobře, v 6´ se Žurek dostal ve vápně domácích před bránícího hráče, který jej fauloval a Vlasák se z nařízené penalty nemýlil 0:1. Ve 21´ posadil Babický M. míč do malého vápna na hlavu Vlasákovi, ten ale branku netrefil. To bylo na dlouho z naší strany vše. Přestali jsme běhat, nekombinovali a hráli tak, jak se o záchranu nehraje. Soupeř to měl velmi jednoduché, do poločasu nám dal tři branky, vesměs po našich nedůslednostech. Ve 30´rozehráli volný přímý kop na nikým neatakovaného hráče na střed vápna míč skončil v brance 1:1. Ve 32´ po centru ze strany si nikdo z našich obránců nevšímal samotného hlavičkujícího útočníka 2:1. Ve 42´ nám pro změnu po narážečce prošli domácí až před Veselého, který byl na střelu bezmocný 3:1. Ve druhém poločase jsme chtěli dát rychle kontaktní branku, místo toho jsme mnohdy jen přihlíželi zdařilým kombinacím domácích. Nedokázali jsme si včas a dobře přihrát, chyběl nám pohyb a o nějaké bojovnosti a taktice nemohla být ani řeč. A i proto se v 58´ domácí opět dostali do šance a bylo to 4:1. Naději nám dal Krastev, který po samostatné akci v 62´střelou za vápnem snížil na 4:2. Zbytek zápasu jsem odehráli jako v křeči, obrana byla pod neustálým tlakem dobře kombinujících útočníků, záloha nám rozehrávkou a podržením míče nepomohla. Vše vyústilo v další branku domácích, kteří tak bez velkého úsilí vyhráli 5:2. Naši hráči by se měli zamyslet nad předvedenou hrou a přístupem.

z benešovského deníku - V úvodu utkání byl hlavní postavou domácí Šetina. Nejprve v úniku volil místo zakončení přihrávku na obsazeného R. Haška. Po chvíli fauloval ve vlastním pokutovém území a z nařízené penalty poslal hosty do vedení Vlasák. Poté penaltový exekutor hlavou těsně minul pravou tyč maršovické branky a hned z protiútoku promáchl Hlaváč v dobré pozici přihrávku R. Haška. Po půlhodině hry fauloval Cibulka pronikajícího Šacha a chytře rozehraný přímý kop R. Haška skončil po patičce Fišera za zády pravonínského gólmana. Za dvě minuty byli domácí již ve vedení, když se do centru T. Procházky zavěsil R. Hašek a přesnou hlavičkou vymetl pavouky v šibenici Veselého branky. Dokonalý obrat zařídil Fišer, který dvě minuty před odchodem do kabin zahrál po svém sóle hostujícímu brankáři na housle. Hned při vstupu do druhé pětačtyřicetiminutovky mohl domácí Fišer zkompletovat hattrick, ale křížnou střelou minul levou tyč pravonínské braky a neprosadil se ani Zavadil, kterého v šanci vychytal Veselý. A tak zůstal čtvrtý domácí zářez na jejich kapitánovi, který v 56. minutě málem protrhl síť po zpětné přihrávce Fišera. Hosté se však brzy oklepali a v 62. minutě si dva jejich hráči dokázali poradit s kompletní maršovickou obranou a Krastev zamířil přesně k levé tyči Procházkovy branky - 4:2. Další dvě šance nevyužil Fišer a když byl hostující gólman u chytré Hlaváčovy přihrávky dříve než R. Hašek, dal konečnou podobu výsledku střídající Bartoš, který si po dvou minutách pobytu na hřišti naběhl na přihrávku Zavadila a podél vyběhnuvšího Veselého rozvlnil síť pravonínské branky popáté.