muži: KŘIVSOUDOV "A" 5 : 2 PRAVONÍN

17.04.2016 07:32

17.kolo - okresní přebor

sobota - 16.4.2016 - 17:00 hodin

rozhodčí: Lupač Jiří - Šonský Vojtěch, Nerad Vojtěch

branky: 13. Zeman Radek, 57. Jakl Jiří, 62. Nedbal Vojtěch, 67. Jakl Jiří, 80. Jakl Jiří - 29. Vlasák Libor, 60. Kodeda Jan

zápis o utkání zde

komentář trenéra - ?

komentář (MF) - Průměrné utkání, z naší strany nepovedené, bez chuti hrát fotbal, mnoho nepřesností, překopávaná, na nás stačil velký Jakl v útoku, v obraně zkušený Doležal. My se vůbec neprosadili, ani to nešlo, bez nabízení, nasazení to nepůjde, prohrávali jsme osobní souboje nebo jsme je ani nevyhledávali. Velmi nám chyběl v obraně zraněný T.Babický, ale přeci jeden hráč nedělá tým. Křivsoudov toho taky moc nepředvedl, ale aspoň makal, bylo vidět, že mu teče v tabulce do bot, potřeboval tři body, které s velkým naším přispění má. Zvednout hlavy a doma smáznout Chotýšany, i když to nebude lehké utkání, na jaře výsledky mají.

komentář Křivsoudov (Benešovský deník) - Domácí chtěli ukončit sérii bez výhry, hosté zase navázat na předchozí vítězný zápas. A tak se hrál otevřený fotbal, který musel bavit přihlížející diváky. Křivsoudovští se prosadili ve 13. minutě, když se Zeman dobře orientoval po dlouhém autu. Hosté odpověděli rohy, ale pokusy Vlasáka a M. Babického skončily vedle branky. Domácí nenavýšili vedení Ptáčkem po rozehrání nepřímého kopu z hranice šestnáctky. Pravonín vyrovnal po úniku Vlasáka po dlouhém nákopu. Na druhé straně nenápadný centr Mišoně skončil na tyči a střelu stejného hráče po signálu zblokovala pravonínská obrana.

Ve druhé půli se tempo stupňovalo a po hodině přišla branková smršť. Štika kolmicí vyslal do úniku J. Jakla a domácí forvard zakončil akci s přehledem. Hosté vzápětí vyrovnali Kodedou na zadní tyči. Vyrovnaný stav opět nevydržel dlouho zásluhou Nedbala, který uklidil míč do branky střelou zpoza šestnáctky. Dvoubrankový náskok domácích zařídil J. Jakl hlavou po centru aktivního Mišoně. Hosté vzápětí trefili břevno, aby J. Jakl po dlouhém pasu Štiky, svým třetím gólem, překonal Doškáře pěkným obloučkem a upravil na konečných 5:2.

komentáře k 17.kolu OP (Benešovský deník) zde