muži: PRAVONÍN 5 : 4 SOBĚHRDY "A"

12.06.2016 08:42

25.kolo - okresní přebor

sobota - 11.6.2016 - 17:00 hodin

rozhodčí: Konvička Petr - Cigler Jaroslav, Blahůšek Richard

branky: 19. Vlasák Libor, 28. Vlasák Libor, 34. Vlasák Libor, 35. Hoch Petr, 43. Babický Tomáš - 24. Prikner Martin, 40. Prikner Martin, 62. Bartík Jakub (pen.), 78. Prikner Martin

zápis o utkání zde

komentář trenéra - 

komentář Pravonín (Benešovský deník)V utkání se diváci určitě nenudili. Hrál se otevřený útočný fotbal s bohatou gólovou úrodou. Domácí vlétli do utkání a od začátku si vytvořili trvalý tlak. Dařila se jim kombinace na jeden dotek a líbivá hra přinesla hodně gólových situací. Ty dokázal využít především střelecky disponovaný Vlasák. Nejprve se v 19. minutě se po centru krásně trefil hlavou a zahájil tak svůj střelecký koncert. Hosté sice rychle odpověděli gólovou dorážkou stejně úspěšného střelce Priknera, ale pak už patřil první poločas zcela domácím. Ti vytěžili ze své jednoznačné herní převahy další čtyři góly. Vlasák nejprve zkompletoval v rozmezí 20 minut čistý hattrick. K němu se pak ještě gólově přidali P. Hoch a T. Babický. Pohodu domácích v první půli trochu narušil opět Prikner, který podél brankáře zakončil přesnou kolmici od Bartíka. Poločasových 5:2 pro Pravonín, vypadalo pro hosty hrozivě. e druhém dějství bylo všechno naopak. Domácí byli uspokojeni průběžným výsledkem a přesvědčeni, že se nemůže nic stát. Nechali hosty hrát a nestačili se divit. Nejprve snížil v 62. minutě z pokutového kopu Bartík a v 78. minutě se trefil hlavou Prikner a i on potvrdil svůj mimořádný výkon. Na obou stranách ještě mohlo dojít ke změně skóre a především šance Hlavničky v úplném závěru volala po gólu. Střelecké představení a souboj Vlasáka s Priknerem tak skončil 3:3, celkově se však radovali domácí za konečných 5:4.

Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/v-neveklove-slavi-postup-20160613.html

komentář Soběhrdy (web Soběhrdy) - "A" team před zápasem v Pravoníně počítal ztráty. Do utkání nemohli zasáhnout Martin Jonszta, Michal Bohata, Tomáš Rozehnal, David Škvor, Martin Vilímek a Filip Sobotka. V brance musel distancovaného Víta Oberleitnera zaskočit Pavel Kovář. První poločas byl pro nás jako z hororu. Domácí nás přehrávali a my jsme inkasovali laciné branky po individuálních chybách. Na branku Vlasáka hlavou po centru ze strany jsme ještě dokázali rychle odpovědět. Lukáš Hlavnička nacentroval před branku míč na Jakuba Bartíka, který podstoupil souboj s brankářem, od jeho těla se odrazil míč do tyče a Martin Prikner do odkryté branky dorazil balón - 1:1. Domácí poté třikrát rozvlnili síť za Pavlem Kovářem. Jednou hlavou, po individuální akci střelou na přední tyč a po nedorozumění naší obrany - 4:1. Na druhé straně Jakub Bartík pěknou přihrávkou vyslal do úniku Martina Priknera, který s přehledem podél brankáře zakončil - 4:2. Těsně před koncem poločasu jsme ještě inkasovali z přímého kopu - 5:2. Do druhého poločasu jsme nastoupili lépe. Domácí trochu polevili a my jsme začali dohánět skóre. Nejprve se v 62. minutě Jakub Bartík dostal po individuální akci do vápna, kde byl faulován a sám penaltu bez problémů proměnil - 5:3. Poté Aleš Černý narýsoval přesný centr na Martina Priknera, který hlavou chytře přehodil brankáře a završil tak hattrick - 5:4. Domácí se začali strachovat o vítězství a v poslední minutě měl vyrovnání na kopačce Lukáš Hlavnička, ale zblízka špatně trefil balón. Utkání jsme tedy prohráli po hokejovém výsledku 5:4. "Áčko" se v posledním zápase sezóny rozloučí s fanoušky na domácí půdě v sobotu od 17:00 v zápase s Popovicemi. Přijďte nás podpořit a užít si s námi rozlučku s premiérovou sezónou v okresním přeboru!

komentáře k 25.kolu OP (Benešovský deník) zde