OP / 25.kolo: Vrchotovy Janovice "A" - Pravonín "A" 1:5

07.06.2015 15:00

VRCHOTOVY JANOVICE – PRAVONÍN 1:5 (0:3)

Již v první minutě neproměnil tutovku domácí Novotný. A tak udeřili hosté ve 3. minutě po standardní situaci - hlavou Babického. Janovičtí odpověděli lehkým náporem, ale střelu Novotného zastavila tyč a hlavičku Němce vykopl zázračně brankář. A tak uhodilo opět a dokonce dvakrát na druhé straně. Nejprve Javorský do otevřené domácí obrany krásným half-volejem a následně P. Hoch upravil oo kolmici od Vlasáka na 0:3.
Druhý poločas moc fotbalové krásy nepřinesl. Domácím se nedařilo, hosté si v poklidném tempu hlídali vedení a v 74. minutě po rychlém brejku Javorský počtvrté rozvlnil janovickou síť. Domácí odpověděli brankou L. Dvořáka a Bureš z přímého kopu trefil tyč. Závěrečné slovo ale měl v 89. minutě hostující Babický z penalty.

Branky: 83. L. Dvořák – 3. a 89. (z PK) Babický, 23. a 74. Javorský, 28. P. Hoch.

Rozhodčí: Bačinský. Diváci: 60. 

Vrchotovy Janovice: Vávra – Suchan, Hrdlovič (77. Prégr), Kadlec, Rezek – Střihavka, Bureš, Lacina (38. Čedík), Rouš – Novotný, Němec (76. L. Dvořák).

Pravonín: Doškář – Ondrák, M. Hoch, Lejček, Kodeda, Zavadil, Babický, Vlasák, Javorský, Březina, P. Hoch. Střídající: Studnička, Sibal.
Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/drama-vyvrcholi-v-poslednim-kole-20150609.html