PRAVONÍN A - ZDISLAVICE A

20.06.2011 07:17

mistrovské utkání

19.6.2011 17:00 hodin

rozhodčí - p. Urban, p. Konvička, p. Špička

výsledek - 2 : 4

poločas - 0 : 2

branky - Vlasák L. (pen.), Hoch M.

žluté karty - Vlasák L., Lejček J.

sestava - Veselý L.- Filip M.- Babický T.(70´Sedláček F.), Vlasák L., Hoch M.- Cibulka J.(51´Moravec L), Lejček J., Žůrek P., Studnička R.- Krastev Y., Babický M.(85´Ondrák Z.)

připraven - Kuklík J.

komentář trenéra - V úvodních dvaceti minutách jsme nevyužili dvě slibné šance, trestný kop Babického Tomáše se otřel o břevno a roh Studničky zakončil Babický Michal na spojnici branky hostí. Ve 20´ využili hosté naší chybné rozehrávky před vápnem a Veselý v brance neměl na střelu šanci 0:1. V 29´nás v obraně hosté vyšachovali tak, že se útočník ocitl sám ve vápně před Veselým, trefil jen tyč. Odpověď mohla dát 30´a trestný kop Babického Tomáše, který mířil doprostřed branky a hostující brankář na místě i přes dobré stínění Vlasáka. V 39´jsme se hodně zlobili na hlavního rozhodčího, který díky tomu že utkání řídil ze středu hřiště neviděl, jak v souboji v našem pokutovém území hostující hráč upadl snad jen omylem a nařídil pokutový kop, po kterém jsme prohrávali 0:2. Druhý poločas jsme hned v 51´faulovali útočníka hostí a po další penaltě jsme prohrávali 0:3. Snížit se nám podařilo v 55´ z penalty za faul na Studničku, Vlasák proměnil 1:3. Místo kontaktní branky jsme v 73´opět inkasovali, když hosté předvedli nejhezčí akci utkání kterou zakončili střelou k tyči 1:4. V 85´šel Moravec sám na brankaře hostí, ten jeho pokus vytěsnil na rok, ze kterého skóroval kapitán Hoch a stanovil tak stav na konečných 2:4. Zdislavičští tak byli jediným mužstvem, které na jaře v Pravoníně vyhráli.

z benešovského deníku - Zápas vyšel lépe hostům. Dařila se jim kombinace a byli i mnohem nebezpečnější v koncovce. Na domácí kopačky se lepila nepřesnost a když už se podařilo nějaké zakončení akce, s jistotou ho vyřešil brankář Klenot. Tomu pomohlo po hlavičce Babického i břevno. S dvoubrankovým vedením odcházeli po prvním poločase do kabin spokojení Zdislavičtí i když druhý gól vsítili po velmi sporném pokutovém kopu. Druhý poločas měl podobný průběh jako první část hry a až v závěru se domácí vzchopili k náporu, který jim však stačil pouze ke zkorigování výsledku.