TRHOVÝ ŠTĚPÁNOV A - PRAVONÍN A

24.04.2011 13:51

mistrovské utkání

23.4.2011 17:00 hodin

rozhodčí - p. Bačinský, p. Murgač, p. Špička

výsledek - 3 : 1

poločas - 0 : 0

branka - Vlasák L.

žluté karty - Lejček J., ?

sestava - Veselý L.- Filip M.- Cibulka J., Babický T., Sedláček F.- Hoch M., Lejček J., Vlasák L., Hrubeš V.(20´Březina E.)- Moravec L.(80´Krastev Y.), Babický M.(50´Šindelář J.)

připraven - Čičatka M., Ondrák Z.

komentář trenéra - Utkání, které mělo oběma mužstvům hodně napovědět o stavu šancí na záchranu v soutěži, nakonec vyznělo relativně hladce pro domácí. První poločas jsme měli co do šancí i navrch, Hoch a Babický T. měli k brance velmi blízko. Domácí držel na uzdě dobře chytající Veselý. Podstatné se odehrálo v poločase druhém. Domácí se radovali po trestném kopu ze třiceti metrů, když míč nakopnutý doprostřed branky chtěl odehrát pryč Lejček, byl evidentně stažen na zem a Veselý v brance již nedokázal míč vytěsnit mimo branku 1:0. Začali jsme se dostávat více dopředu a výsledkem byl faul a vyloučení po druhé žluté stopera domácích na velkém vápně, Filip ze slibné šance trefil zeď. V několika šancích se objevili Lejček a Moravec, který v malém vápně hlavou netrefil branku. Vzápětí další velkou šanci spálil Vlasák, když sám na malém vápně nikým neatakován trefil tyč. Domácí hráli na jednoho útočníka a některé jejich hráče brali křeče, všichni jsme čekali kdy jim dáme gól. Bohužel, osamocený útočník vystihl velmi špatnou rozehrávku obránce, který vlastně daroval domácím další branku 2:0. Do konce zápasu zbývalo 14 minut a stále jsme věřili v obrat. Místo kontaktní branky jsem opět inkasovali, po autu se domácí hráč s míčem otočil a z vápna utěšenou střelou na zadní tyč zvýšil na 3:0. V samotném závěru snížil Vlasák, když se napodruhé před brankářem domácích nemýlil 3:1. Pokud jsme za stavu 1:0 pro domácí, nedokázali využít vyloučení a v zápětí nastřelili tyč, navíc fatální chybou darovali domácím zvýšení, nemohli jsme uspět.

z benešovského deníku - Vše podstatné se odehrálo ve druhém poločase. Po necelých deseti minutách zahrál J. Jakoubek z levé strany přímý kop tak dokonale, že míč nikdo z hráčů netečoval, skončil za zády pravonínského brankáře. Hosté se začali tlačili do útoku a častokrát domácí obraně zle zatopili. Po hodině hry fauloval na hranici velkého vápna stoper Štěpánova Janoušek a po druhé žluté kartě se šel sprchovat. Hosté z nabídnuté přesilovky vytěžili jen řadu brankových příležitostí, ale bez gólového efektu. Naopak domácí Zajíček využil v 70. minutě chybné rozehrávky hostů, vybídl ke skórování Vobeckého, a ten nepohrdl. Pravonín však hrozil dál, ale Vlasák v tutovce trefil jen tyč. A tak na druhé straně napřáhl Dobrý z dálky a vymetl pavouky ve Veselého šibenici. Až dvě minuty před koncem se dočkali hosté díky Vlasákovi. V boji o záchranu zůstaly body ve Štěpánově.