VE FINÁLE NEÚSPĚŠNĚ

28.06.2010 08:50

DIVIŠOV - PRAVONÍN

pohár - finále v Olbramovicích

26.6.2010 10:00 hodin

rozhodčí - p. Novák, p. Rezek, p. Cacák

 výsledek - 2 : 1

poločas - 2 : 0

branka - Javorský L. (pen.)

sestava Divišova - Urban (88. Solnař) – J. Blažíček, Kuneš, Šimon, Moravec – Falát, Macháček (70. Měchura), Baranec, Lehán – L. Blažíček (73. Znamenáček), Zámostný (81. Hanuš).

sestava Pravonína - Doškář – Zavadil (76. L. Březina), F. Sedláček, Javorský, Kodeda – J. Sedláček, E. Březina, Jandák, Síbal – Kahoun, M. Sedláček.

komentáře trenérů po zápase (z benešovského deníku):

„První poločas jsme odehráli dobře, po přestávce šel náš výkon dolů, i kvůli zranění, přesto jsme výhru udrželi. Mám obrovskou radost, protože je to pro mě a některé hráče poslední zápas u dorostu. Chtěli jsme sezonu dotáhnout do úspěšného konce, což se podařilo,“ poděkoval hráčům trenér Divišova Jiří Kozel.

 „V celém zápase jsme si pořádně nepřihráli, nezpracovali míč a jen s nakopáváním jsme se nikam nedostali. I když jsme měli vepředu rychlé kluky, do konsolidované obrany hostů jsme se neprosadili. Chyběla rozhodnost a včasná přihrávka na rozběhnutého hráče, který mohl pokračovat v útoku. Osmdesát procent míčů šlo na obsazeného hráče. Byli jsme kompletní, ale chyběla vůle poprat se o výsledek. Síly nám nedošly, protože jsme v závěru soupeře zatlačili, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Divišov si zasloužil vyhrát a pohár je ve správných rukou,“ pochválil soupeře trenér Pravonína Bohumil Hlaváč.