VÍTĚZSTVÍ V POHÁRU OFS BENEŠOV

28.06.2010 08:40

PRAVONÍN - SOBĚHRDY

pohár - finále v Olbramovicích

26.6.2010 14:30 hodin

rozhodčí - p. Rezek, p. Novák, p. Cacák

výsledek - 2 : 1

poločas - 2 : 0

branky - Moravec L. 2x

žlutá karta - Vlasák L.

sestava Pravonína - Veselý – Cibulka, Filip, T. Babický, Hoch – Ondrák, Vlasák, Marek, Studnička (80. Kotora) – Moravec, Javorský (46. M. Babický).

sestava Soběhrd - P. Kovář (18. L. Bartík) – Li (8. Sobotka), T. Procházka, M. Vilímek – Kopecký, Jonszta (71. Murgač), Rozehnal, T. Vilímek, Müller – P. Procházka, J. Bartík.

komentáře trenérů po zápase (z benešovského deníku) :

Kdybysme proměnili na začátku zápasu šance, tyče a břevna v góly, tak mohlo být utkání klidnější. Zápas jsme založili na bojovnosti a ke konci už nám docházely síly. Soupeře tlačili diváci a ještě jedna osobnost, když jsme hráli druhý poločas 53. minut. Přesto jsme dokázali výhru udržet. Jsem s výsledkem spokojený, protože to byl pro mě poslední zápas u mužů v Pravoníně,“ oznámil po zápase kouč Pravonína Bohumil Hlaváč, který ale příští sezonu zůstává u dorostu, se kterým se mu zlatý pohár ve finále nepodařilo získat.

„Pro nás již bylo úspěchem, že jsme se do finále dostali, když jsme porazili dvě mužstva z okresního přeboru Divišov a Chotýšany. Ve finále jsme sehráli rovnocenný zápas s Pravonínem. První půle nám moc nevyšla, ale ve druhé jsme byli herně lepší, ale nedali jsme góly,“ nebyl smutný po porážce trenér Soběhrd Pavel Bartík a dodal ke skvělým fanouškům: „Okolo fotbalu v Soběhrdech je dobrá parta a zatím to šlape, jak u áčka, tak béčka. Třicet až čtyřicet fanoušků s námi jezdí a dělají výbornou kulisu. Všechno ale vychází od kluků na hřišti, když makají a šlapou, tak se diváci za zápas přijdou podívat a zafandit.“