VRCH.JANOVICE A - PRAVONÍN A

23.05.2011 10:57

mistrovské utkání

22.5.2011 17:00 hodin

rozhodčí - p. Kromka, p. Bačinský, p. Rosenvald

delegát - p. Kaucký

výsledek - 0 : 1

poločas - 0 : 0

branka - Hoch M.

žluté karty - Filip M., Hoch M., Veselý L., Moravec L., Sedláček F., Čičatka M.

červená karta - Žůrek P. (2x žlutá karta)

sestava - Veselý L.- Filip M.- Sedláček F., Vlasák L., Cibulka J.- Hoch M., Lejček J., Žůrek P., Hrubeš V.(65´Březina E.)- Krastev Y.(89´Čičatka M.), Moravec L.

připraven - Babický M.

komentář trenéra - Utkání, na které se krom třech rozhodčích dostavil také delegát, se i tak odehrávalo tak, že nezaujatý divák poznal, kteří hráči kopou za domácí. V prvním poločase se domácí dostávali do šancí hlavně po sporných standardních situacích. My jsme je díky našemu špatnému postavení ve vápně nechali samotné hlavičkovat, naštěstí pro nás branku nedali. Naše šance hlavně na brejk se zastavovali na praporku pomezního. V této fázi jsme zachytávali rozehrávky soupeře hlavně ve středu hřiště, k naší škodě jsme dobrých příležitostí nevyužili. Štěstí se k nám přiklonilo také při střele domácích z dobrých 25 metrů, kterou brankář Veselý vytěsnil na břevno a tak se podstatné věci odehráli až ve druhém poločase. Z počátku nás domácí zatlačili před branku. Bylo to hlavně proto, že měli stále dostatek trestných kopů. V 59´nám byl po druhé žluté kartě vyloučen Žurek a toto nás naopak nakoplo k ještě větší bojovnosti. Byla na nás vidět snaha postavit se na odpor nejen soupeři, ale hlavně rozhodčím. Nebáli jsem se kombinovat, dlouhé míče v útoku krotil Dany Krastev a statečně čelil nevybíravým zákrokům domácích obránců. Dany toho neskutečno mnoho naběhal a schytal spoustu ran, i tak byl schopen přejít přes tři hráče soupeře. Výsledek utkání 1:0 stanovil hlavou Hoch M., když si v 67´ nikým nekrytý naběhl na rohový kop Moravce L. a zavěsil. Domácí se tak ocitly pod ještě větším tlakem a pomyslnou deku z nich nesundal ani neskutečně nadržující a až směšně si počínající rozhodčí. Nám ale dobře pracovala obrana, do které se na místo předstopera postavil pro tento zápas Vlasák L., dobře zajišťován Filipem M.. Dorostenci Sedláček a střídající Březina opět přesvědčili, že na podobné zápasy mají. Cibulka, Moravec, Hrubeš, Lejček a Hoch dokázali jak bránit, tak útočit. Zcela vyčerpaného Daného Krasteva nahradil v závěru ještě Čičatka M., který svým důrazem nenechal obránce domácích v klidu rozehrát. A když brankář Veselý bravurně zlikvidoval 100% šanci domácích, musel rozhodčí v 97´ zápas ukončit. Poděkování a pochvalu si zaslouží hráči nejen za to že vyhráli, ale hlavně že nepodlehli tendenční atmosféře a udrželi jazyk za zuby (tedy až na Miloše Filipa).

z benešovského deníku - NA SPODKU TABULKY TO VŘE. K našemu zápasu : V záchranářském souboji se vedlo lépe Pravonínu. Domácí nevyužili svoje šance a hosté je z ojedinělého brejku potrestali.