ZASLOUŽENÁ VÝHRA NAD LÍDREM SOUTĚŽE

19.05.2010 08:11

PRAVONÍN B - TR. ŠTĚPÁNOV B

mistrovské utkání

16.5.2010 17:00 hodin

rozhodčí - p. Rathan

výsledek - 4 : 2

poločas - 3 : 0

hráno bez karet

branky - Kozel P., Březina J., Šindelář J., Hrubeš V.

sestava - Doškář J.- Ondrák Z., Fišer G., Vilimovský P., Vlasák D.- Kuklík J., Březina J., Šindelář J., Studnička R.- Kozel P., Čičatka M.

střídali - 46.minuta Hrubeš V. za Kuklíka J

              60. minuta Březina E. za Studničku R.

              67.minuta Hrubeš J. za Čičatku M.

domácí komentář - Zápas s favoritem jsme začali vlažně a hosté několikrát zahrozili, přesto měl velkou šanci domácí Kozel, ale jeho lob minul branku. Postupně jsme hru vyrovnali a začali být nebezpečnější. Nejdříve zkazil radost P. Kozlovi dvakrát hostující brankář, následně hosté vykopávali z branky hlavičku M. Čičatky. P. Kozel se dočkal ve 34.minutě, kdy zkušeně obstřelil brankáře - 1 : 0. O pár minut později skočila Březinova střela před brankářem a bylo to - 2 : 0. Navíc přidal gól do šatny J. Šindelář a zdálo se rozhodnuto. Úvod druhé půle jsme však zaspali a rázem to bylo 3 : 2. Naštěstí jsme se rychle oklepali, až na pár vyjimek drželi štěpánovské mladíky dál od naší branky a podnikali nebezpečné výpady do otevřené obrany. Protože však naši hráči neproměnili ani ty nejvyloženější šance, utkání bylo napínavé až do konce. Až v samém závěru se střela V. Hrubeše odrazila od tyče do sítě a domácí diváci si oddechli - 4 : 2. Zajímavostí je další nová tvář v domácí brance, J. Doškář prokázal silné nervy a několikrát mužstvo podržel.

komentář ze štěpánovského webu - "B" tým utrpěl druhou porážku v řadě, v neděli nestačil na Pravonín a v čele soutěže má již pouze dvoubodový náskok.

Ještě před pár týdny Trhový Štěpánov ve IV. třídě kraloval a na čele tabulky si vypracoval náskok až osmi bodů. Ten se nyní, šest kol před koncem soutěže, snížil  po dvou porážkách v řadě na pouhé dva. Tým teď čeká klíčový duel s druhým Blaníkem Načeradec.

Tým se potýká se ztrátou formy a také s absencí tří klíčových útočníků. Zranění jsou Mück, Kulík, který nastřílel v sezoně již 20 branek, i Pavel Navrátil, který ve svých dvou posledních zápasech vstřelil po dvou gólech. Slabší období si vybírá i brankář Patrik Steiner, který v průběhu sezóny mnohokrát zachraňoval bodový zisk.

V Pravoníně i Hulicích inkasoval čtyřikrát a ne vždy se jednalo o nechytatelné střely. Na druhou stranu, ani hráči v poli si při nepříznivém vývoji utkání neví rady. V posledním utkání sice během krátké doby v úvodu druhého poločasu stihli snížit ze stavu 0:3 na 2:3, ale trvalejší tlak si vytvořit nedokázali. Branky stříleli Pavel Vobecký a Lukáš Bernášek. Soupeř navíc stále nebezpečně hrozil a v závěru ještě jednou skóroval.

Pohled na tabulku před středečním utkáním hovoří jasně. Pokud si chtějí Štěpánovští udržet reálnou šanci na postup do vyšší soutěže, nesmí prohrát!!

Branky: Bernášek, Vobecký

Sestava: Steiner - Kodera, Petrásek, Trpišovský, Novotný - Bernášek, Provazník (Navrátil Pe), Korn (Jakoubek M.), Zahradník - Vladyka (Sviták), Vobecký

 

 

 
 

Fotogalerie: ZASLOUŽRNÁ VÝHRA NAD LÍDREM SOUTĚŽE