muži: DOLNÍ KRALOVICE "A" 1 : 5 PRAVONÍN

23.08.2015 08:42

I.kolo okresního přeboru

sobota - 22.8.2015 - 17:00 hodin

rozhodčí: Hejný Libor - Mařincová Lenka, Šonský Vojtěch

branky: 80´Zubec David (pen.) - 1´Hoch Petr, 35´Hoch Petr, 37´Vlasák Libor, 45´Javorský Lukáš, 69´Javorský Lukáš

sestava domácích: Doležal J. - Zubec, Roháč, Lebeda, Malina - Vošický, Vrkoslav(C), Hanousek, Maršoun - Šaman (68´Doležal L.), Bystřičan

sestava hostů: Doškář D. - Babický T.(C), Kodeda J., Hrubeš V., Ondrák Z. - Lejček J. (80´Filip T.), Javorský L., Studnička P.(46´Sibal Mar.), Zavadil V. (62´Sibal Mich.) - Hoch P., Vlasák L.

komentář trenéra Pravonína - Po velmi vydařené přípravě a velmi slušně odehraném pohárovém utkání proti týmu FK Votice naše mužstvo zavítalo na horkou pudu do Dolních Královice. Toto mužstvo nepatří zrovna k našim oblíbeným soupeřům a tak jsme se na zápas dostavili s velkým respektem. Nastoupili jsme v sestavě Doskar- Kodeda, Babicky, Hrubeš, Ondrak - Zavadil, Lejcek, Javorský, Studnicka - Vlasák, Hoch. Začátek zápasu nam vyšel nad očekávání, hned v první minutě Hoch zachytil rozehrávku domácí obrany na vlastního gólmana a krásným obloukem přehodil domácího brankáře. Po tomto gólu jsme jsme jasné ovládali zápas. Do 15 min jsme si vytvořili několik šanci, ale bez vystřelení branky. Po 15 min naše mužstvo přestalo běhat a čím dal tím víc se dostávalo do hry mužstvo Královice. To si vytvořilo několik náznaku šanci, ale nic co by skončilo gólem v nasi síti. Naše mužstvo se dostalo z herní krize až v 37 min kdy další gól přidal Hoch. Za dvě minuty na to předvedl nás útok perfektní souhr kdy akci po levé straně Rozehnal Vlasák na Hocha a ten popotahl balon po lajne a krásnou přihrávkou za obranu naservírovat balon Vlasakovi, který neměl problém překonat domácího gólmana a zvýšil tak skóre na 0:3. Ani toto nebylo z nasi strany v první půlce vše ještě v poslední minutě šel ze strany sám na gólmana Javorský, který krásnou střelou křížem překonal domácího gólmana po čtvrté. První půle skončila jednoznačným výsledkem 0:4. Do druhé půle naše mužstvo provedlo jedno střídání, kdy Studnicka vystřídal Sibal Marek. Hned na zacatku si naše mužstvo vytvořilo několik šanci když tu největší zahodil Vlasák. V 55 min jsme navýšili naše vedeni na 0:5 kdy se opět prosadil L. Javorský. Domácí se snažili vstřelit aspoň čestnou branku a toto se jim podařilo v 80 min kdy po faulu ve vápne byla nařízena penalta kterou s přehledem domácí stoper proměnil. Zápas tak skončil pro nás velmi pěkný výsledkem 1:5. V příštím kole přivítáme na domácím hřišti velmi silného soupeře z Neveklova a tímto zvu naše fanoušky aby nás přišli podpořit tak jako to bylo v přípravě a na zápase v Kralovicich věřím, ze předvedeme daleko lepší výkon než tomu bylo v Kralovicich. MJ 

komentář D.Kralovice (Benešovský deník)V prvních sekundách utkání domácí namazali do běhu P. Hochovi, který únik vyřešil chytrým lobem nad vybíhajícího Doležala. Hosté tak opanovali úvodních deset minut a vypracovali si několik příležitostí. Kralovičtí pomalu získávali půdu pod nohama a najednou bylo živo i před druhou brankou. Ta však byla začarovaná, když J. Maršoun, Vrkoslav ani Bystričan v šancích neuspěli. Ve 35. minutě trestali hosté. Po rychlé kombinační akci až před branku předvedli snadné zakončení. Domácí byli zaskočeni a do poločasu dostali ještě další dvě branky po povedených kombinacích Pravonína.

Druhá půle začala ve znamení domácí snahy o úpravu nuly na jejich straně ukazatele skóre. Do šancí se však dostávali obtížně. V 72. minutě další nepřesností sami dopomohli hostím vsítit pátý gól. Až v závěru se dočkali, když po faulu na Vrkoslava proměnil penaltu Zubec.
Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/chotysany-dostaly-nakladacku-v-neveklove-20150825.html

Komentáře ke všem utkáním OP z benešovského deníku - zde