HRÁLI JSME SVIŽNĚ, ALE NEPŘESNĚ

19.05.2010 09:10

ZDISLAVICE A - PRAVONÍN A

mistrovské utkání

16.5.2010 17:00 hodin

rozhodčí - p. Murgač

výsledek - 3 : 1

poločas - 1 : 0

branka - Moravec L.

červená karta - 70.minuta Veselý L.

sestava - Veselý L.3- Cibulka J.4, Kotora P.4, Babický T.3-4, Hoch M.4- Moravec L.4,6, Vlasák L.4, Marek L.4, Novák J.4- Babický M.5, Hejný L.5-6

střídali - 55.minuta Lejček J. za Marka L

              70.minuta Klejna L. za HejnéhoL.

              78.minuta Javorský L. za Babického M.

připraven - Sedláček F.

komentář trenéra - Utkání rychlé z obou stran, ale také hodně nepřesností. Naše útoky jsme nedotáhli do konce. Střelba byla z velké vzdálenosti. Záloha nestačila doplňovat útok. Obrana se zdála, že má hru pod kontrolou, ale laksní chyba v rozehrávce ( Babický T.- Hoch ) vedla po nedoruzomnění k brance domácích. Ve druhém poločase se soupeř zdál být nervózní, dost jsme hráli na jejich polovině, ale opět chyba našeho brankáře při vyběhnutí, vyloučení a peneltě zvýšil na dva nula. I v deseti jsme útočili a podařilo se nám snížit. Snažili jsme se o vyrovnání, ale soupeř při jednom útoku, po našem nedokonalém odkopu( Babický T. )  zvýšil a tím rozhodl. Konečná snaha už k ničemu nevedla. Prakticky jsme soupeři darovali branky.

komentář z benešovského deníku - Zápas vyzněl výsledkově pro domácí, navíc hosté dohrávali zápas o deseti, když byl vyloučen v 76. minutě brankář Veselý za faul v pokutovém území.