MILIČÍN B - PRAVONÍN A

29.10.2010 09:01

III.kolo poháru OFS Benešov

28.10.2010 15:30 hodin

rozhodčí - p. Kratochvíl

výsledek - 2 : 4

poločas - 1 : 2

branky - Klejna L. 2x, Vlasák L., Bababický M.

žlutá karta - Filip M.

sestava - Veselý L.- Babický T., Filip M., Vlasák L., Kuklík J.(Sedláček F.)- Klejna L., Ondrák Z.(Kodeda J.), Babický M., Žůrek P.- Krastev Y.(Kahoun J.), Šindelář J.

připraven - Doškář D.

komentář trenéra bude doplněn - Pohárové utkání navíc s o dvě třídy níže hrajícím soupeřem nám mělo pomoci dostat se z problémů a měli jsme zároveň možnost si i něco vyzkoušet. Bohužel jsme nebyli kompletní, na místě stopera zaskakoval Filip a v útoku Šindelář a na pravý kraj zálohy se poprvé postavil Klejna. I když jsme od 14´prohrávali, do poločasu jsme otočili brankami Klejny a Vlasáka. V druhé půli domácí srovnali ale Klejna a následně Babický M. stanovili konečné skóre. Do hry se zapojili i dorostenci Kodeda, Sedláček a Kahoun, kteří nezklamali.

z miličínského webu - Přesto, že našemu B týmu to v soutěži nejde, tak v poháru došel daleko. Narozdíl od A týmu postoupil náš B tým v prvním kole přes Budenín a v druhém kole dokonce přes Velíš. V 3. kole však narazil na těžkého soupeře z Pravonína, který hraje okresní přebor (o dvě soutěže víš). V úvodu zápasu byla vidět chuť našeho týmu nedat se a svého soupeře potrápit. Dokonce jsme se brankou Trefila dostali do vedení. Hosté však brzy roztočili svůj "kolotoč" a projevila se sehranost hráčů Pravonína, kteří nás přehrávali po většinu zápasu. Druhou naši branku vstřelil taktéž Karel Trefil, který navázal na branku ze sobotního utkání A mužstva. Náš B tým si určitě zaslouží pochvalu za bojovnost a odvahu v poháru, kde se mu podařilo porazit papírově silnější soupeře a dokonce i potrápit silný tým z Pravonína, který byl vloni ve finále, kde prohrál s FK Soběhrdy. Po tomto zápase však náš B tým v poháru končí.