muži: PRAVONÍN 1 : 0 POPOVICE "A"

04.10.2015 07:12

VII.kolo okresního přeboru

sobota - 3.10.2015 - 16:00 hodin

rozhodčí: Kocan - Murgač

branka: 77´Vlasák Libor

zápis o utkání zde

komentář trenéra

komentář Pravonín (benešovský deník) - Zápas nezastihl domácí v dobrém herním rozpoložení. Nedařila se rozehrávka a bylo k vidění množství nepřesných přihrávek. Hosté hráli v prvním poločase s větším nasazením a aktivním pohybem dělali Pravonínským značné problémy ve středu hřiště. Gólových šancí tak bylo jako šafránu. Výjimkou byla ve 35. minutě akce domácího Vlasáka, který křižnou střelou po zemi trefil tyč.

Ve druhém poločase oživili pravonínskou hru střídající hráči. Po herní převaze se dostavily i šance, ale nevyužité. Vyjímkou byla 77. minuta. Po dlouhém autu se pověsil do vzduchu Vlasák, hlavičkou trefil růžek branky a rozhodl o netěsnější výhře Pravonína.

komentář z pohledu diváka - Nepříliš pohledné utkání na těžkém terénu jsme nakonec zvládli, ale první poločas tomu moc nenasvědčoval. Popovice byli na šance lepší, ale selhali v koncovce, my se snažili kombinovat, ale jenom po vápno, bylo k vidění až příliš mnoho chyb, málo jsme se pohybovali a nabízeli se, střelba skoro žádná. Ve druhém poločase, po vystřídání, jsme začali soupeře přehrávat, přicházeli šance, jednu po dlouhém autu L.Vlasák proměnil a výsledek jsme již uhájili. Nedaří se oporám, mladí hráči na to nestačí. Hlavu vzhůru, potrénovat a hra se jistě zlepší. Vím, že umíte zahrát daleko lépe, jen si více věřit a nemyslet si, že to půjde samo. Začátek sezóny výborný, od toho se odrazit. Přeju hodně štěstí a zábavy z fotbalu. MF

komentáře ke všem zápasům VII.kola OP (benešovský deník) zde