muži: PRAVONÍN 1 : 1 PŘESTAVLKY "A"

18.10.2015 13:07

9.kolo - okresní přebor

sobota - 17.10.2015 - 16:30 hodin

rozhodčí: Rezek - Mařincová

zápis o utkání zde

branky: Babický Michal - Kačírek Michal

komentář trenéra

komentář Pravonín (benešovský deník) - Utkání sousedů ze středu tabulky příliš fotbalové krásy nepřineslo. Zejména domácím se moc nedařilo. Nepřesnosti v souhře a nedostatek bojovnosti, je provázely téměř celý první poločas. Za zmínku stojí jen křížná střela P. Hocha, která orazítkovala tyč. Hosté se soustředili na pozornou obranu a čekali na příležitosti k zakončení z brejkových situací. Dvakrát se sami dostali před Doškáře, ale ten je skvělými zákroky vychytal.

Ve druhém poločase hosté více otevřeli hru, domácí zpřesnili rozehrávku a zlepšili pohyb. K vidění bylo několik střeleckých příležitostí. V 55. minutě otevřel skóre po skrumáži Kačírek a dostal Přestavlky do vedení. Domácí zvýšili otáčky, vytvořili si tlak a výsledkem byl faul na Čápa v pokutovém území, který v 65. minutě potrestal M. Babický z penalty. Do konce utkání se před oběma brankami odehrálo několik závarů, ale bez gólového vyjádření. Hosté se v úplném závěru dožadovali uznání gólu poté, co míč tancoval po brankové čáře, ale na výsledku se už nic nezměnilo.

komentář (MF) - Utkání na těžkém terénu s kvalitním soupeřem z Přestavlk. Asi zasloužená remíza, v prvním poločase měli mírnou převahu hosté, dobře kombinovali a i měli totovku, kdy po sóle útočníka se zaskvěl výborným zákrokem D.Doškář. My se sice snažili o kombinaci, ale takových jednoduchých ztrát bylo moc. My se na dostřel brány moc nedostali. Ve druhém poločase hned v 55´jsme dostali lacinou branku, kdy se nedohodli brankář se stoperem na vysokém míči, ten se odrazil k zcela volnému hráči a ten neměl problém skórovat. V 65´ si zkušeně došel pro penaltu K.Čáp, kdy byl podražen a penaltu s přehledem proměnil M.Babický. Hra se vyrovnala, obě mužstva chtěli zápas rozhodnout, ale to se nepodařilo, obě mužstva zradila koncovka. My jsme měli i velké štěstí, kdy už byl míč za brankovou čárou po nevydařeném centru, ale gól nebyl správně uznám, když pomezní rozhodčí signalizovala, že míč již opustil hřiště. Zbytečně se hosté zlobili.

komentáře ke všem zápasům OP (benešovský deník) zde