OLBRAMOVICE A - PRAVONÍN A

12.09.2010 07:14

mistrovské utkání

11.9.2010 17:00 hodin

rozhodčí - p. Rezek, p. Kočí

výsledek - 3 : 1

poločas - 2 : 0

branka - Dany

žluté karty - Žůrek P., Moravec L.

sestava - Vacík P.(46´ Veselý L.) - Moravec L., Vlasák L., Babický T., Hoch M.- Jelínek V.(20´ Žůrek P.), Lejček J., Babický M., Studnička R.- Klejna L.( 70´Dany), Ondrák Z.

připraven - Sedláček F.

zranění - Vacík P.(silný otřes mozku), Jelínek V.(vykloubená kyčel)

komentář z benešovského deníku - Do utkání vstoupili aktivněji domácí, ale střely Pospíšila a Dvořáka gólem neskončily. Olbramovičtí se však dočkali po půl hodině hry, kdy se po Tůmově centru hlavou zblízka prosadil Brejla. Skóre mohl navýšit Šach, když po zmatcích v obraně hostí přehodil Vacíka, ale toho na brankové čáře zastoupil obránce. Na druhé straně mohl po chybách v domácí obraně vyrovnat Klejna, ale sám před Bosákem nezpracoval Lejčkovu přihrávku. Ve 48. minutě Vacíkovi propadl Havlíkův přímý kop a mladík Vyskočil pohodlně zakončil. O chvíli později museli po nepříjemné srážce vystřídat Brejla i Vacík, pro hostujícího gólmana dokonce musela přijet sanitka. Po hodině hry skvěle vychytal Vyskočila po nákopu Dvořáka náhradní brankář Veselý. Stejně si pak počínal i proti střelám Pospíšila a Neuberga. V 72. minutě zdramatizoval zápas po úniku střídající Krastev – 2:1. Tentýž hráč vzápětí mohl vyrovnat, ale mířil těsně mimo. Hosté se po zbytek času snažili vyrovnat, ale domácí je do vážnější šance nepustili. Naopak v poslední minutě se po Šachově centru prosadil Neuberg.

komentář trenéra - Pakliže budeme dostávat stejně laciné góly a neproměňovat i vyložené šance, nemůžeme pomýšlet na úspěch.