OLBRAMOVICE A - PRAVONÍN A

13.11.2011 08:24

mistrovské utkání 11.kolo

12.11.2011 14:00 hodin

rozhodčí - Malíř, Pessr, Šmídek

výsledek - 2 : 2

poločas - 2 : 2

branky - Vlasák L. 2x (1pen.)

žluté karty - Lejček J., Janáček M.,Ondrák Z., Krastev Y.

sestava - Doškář - Janáček- Ondrák, Babický T., Hoch- Moravec (60´Žůrek), Lejček, Vlasák, Hrubeš (87´Sedláček)- Babický M. (69´Hejný), Krastev Y.

připraven - Krastev V.

komentář trenéra - Utkání velice průměrné úrovně, kde jsem udělali hodně pozičních chyb, nedokázali jsme si dobře přihrát a hlavně v obraně jsme zůstali hodně za očekáváním. I přesto jsme začali dobře, Hochovu nepřesnou střelu zpracoval na vápně domácích Vlasák a otočil se a střelou k tyči nás poslal do vedení, 0:1. Již v 6´ bylo vyrovnáno, když jsme nechali domácí z leva odcentrovat a naši obránci si nepohlídali náběh hráče, který hlavou vyrovnal, 1:1. Ve 12´ mohl zvýšit naše vedení Krastev, jeho střela podél vybíhajícího brankáře domácích skončila na tyči. V 17´to domácí sehráli stejně, opět centr z leva a neobsazený útočník domácích má spoustu času si míč zpracovat a zakončit, 2:1. V 26´jsme házeli z leva aut, míč se dostal do vápna kde si jej pokryl Hrubeš, byl sražen k zemi a penaltu proměnil Vlasák, 2:2. Závěr poločasu byl z naší strany neurovnaný, i tak jsme ho nepromarnili, střeli Hrubeše, Krasteva a trestný kop Babického T. brankář chytil, střeli hostí šli vesměs mimo tyče Doškáře. Do druhé půle jsme chtěli zlepšit pohyb bez míče a obsazování hráčů. Hned v 49´se po centru Janáčka dostal do šance Vlasák, ale hattrick se nekonal, trefil jen břevno. O 9´později jsme špatně vyřešili situaci v našem vápně, když místo odkopnutí míče jsme nechali domácí míč zpracovat a po následném zbytečném faulu kopali domácí penaltu, ale zkušený Karda branku netrefil. Obě mužstva pak měla šance hlavně v rychlých protiútocích, ale úspěch zastavili špatné finální přihrávky. Když se nám v samotném závěru finální přihrávka za domácí obranu Vlasákem na střídajícího Žůrka podařila, blýskl se opět domácí brankář, když Turkovu střelu k tyči vytěsnil na roh a zápas skončil remízou. Zaostávali jsme hlavně v taktice při obranné hře.

z benešovského deníku - Do vedení šli již ve 3. minutě hosté, když M. Babického přihrávku zužitkoval Vlasák z hranice šestnáctky. Domácí se však rychle oklepali. Nejprve Šach po centru Tůmy a následně hlavou Tůma po centru Štěpánka skóre otočili. Jenže v 27. minutě fauloval zbytečně Neuberg a z penalty Vlasák vyrovnal. Oba týmy se poté snažily strhnout vedení na svou stranu, ale domácí Tůma a Šípek ani Krastev na straně druhé, branku nevstřelili. Po změně stran nejprve trefil pravonínský Vlasák břevno a olbramovický Karda, po faulu na Havlíka, poslal míč z penaltové značky vedle branky. Po nezáživném fotbalu se až v závěru zablýskalo, ale Žůrka vychytal Malík, na druhé straně Macháček po centru Šípka hlavičkoval mimo odkrytou branku.