POPOVICE A - PRAVONÍN A

11.05.2011 11:16

mistrovské utkání

7.5.2011 17:00 hodin

rozhodčí - p. Januš, p. Žarnecki

výsledek - 3 : 0

poločas - 2 : 0

bez karet

sestava - Veselý L.- Filip M.(55´Čičatka M.)- Hoch M., Cibulka J., Moravec L.(80´Kodeda J.)- Březina E.(50´Šindelář J.), Lejček J., Vlasák L., Žůrek P.- Babický M., Krastev Y.

komentář trenéra -  Pokud nedáte branku, nevyhrajete a o nás to bohužel platilo. Hned v úvodních minutách jsme přečkali šanci domácích, když na zadní tyči hlavičkoval domácí hráč zcela nepokrytý vedle branky. V 10´ dostal ideální přihrávku za obranu domácích Krastev, obhodil si vyběhnuvšího brankáře, ten ho srazil k zemi, za což uviděl jen žlutou kartu. Trestný kop Filip bohužel neproměnil. Hráli jsme špatně v obraně, byli jsme pozdě u útočníků domácích a lacino jsme se nechali obehrávat jak v našem vápně tak před ním, čehož využili gólově domácí do poločasu dvakrát, Veselý v brance neměl šanci, 2:0. Skórovat se nám nepodařilo ani po dvou hlavičkách Vlasáka a vyložené šanci Babického M., jehož lob brankáře skončil nad brankou. Ve druhém poločase jsme chtěli dát kontaktní branku. Vystřídali a přeskupili jsme síly. Do hry se dostal Šindelář, který rozhýbal naši hru. Lejček se dostával dopředu, ale unáhleně z dálky zakončil. Měli jsme příležitosti, když Vlasák nastřelil tyč, Krastev sám před brankou volil místo střeli posunutí míče na pravou nohu, ale nakonec vůbec nezakončil. Bohužel pro nás se nedokázali více prosadit Moravec se Žurkem. Po zákroku domácího hráče musel vystřídat zraněný stoper Filip. Hoch tak za poslední čtyři zápasy krom záložníka, předstopera a obránce hrál i stopera. Je vidět absence zraněného Babického T, chyběl i Sedláček a do hry se na místo obránce musel postavit Čičatka. Domácí hrozili z rychlých protiútoků a na rozdíl od nás dali v závěru další branku a vyhráli 3:0. Nedařilo se nám oproti předchozímu zápasu proměnit vytvořené šance, čímž jsme se připravili o přijatelný výsledek.

z benešovského deníku - Hosté vstoupili do zápasu aktivně a domácí museli odolávat několika závarům před jejich brankou. Poté se osmělili i domácí, kteří převzali iniciativu a začali soupeře přehrávat. V 31. minutě se Popovice dočkaly první branky, když si P. Slepička pohrál se stopery hostů a nechytatelnou střelou do šibenice poslal domácí do vedení. Za čtyři minuty kapitulovala obrana Pravonína podruhé poté, co si naběhl opět P. Slepička na kolmici za obranu a nedal Veselému šanci – 2:0. Před koncem poločasu nastřelil ještě domácí Dvořák břevno. Do druhého poločase Pravonín posílil útok, ale žádná z jejich šancí se neujala. A tak dal konečnou podobu výsledku v nastavení střídající Janeček, který využil špatného postavení hostujícího brankáře a obloučkem ho překonal potřetí.