POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU - PRAVONÍN

14.05.2012 20:21

mistrovské utkání 15.kolo

12.5.2012 11:15 hodin

rozhodčí - Garaja ml.

výsledek - 1 : 5

poločas - 1 : 3

branky - Kahoun J. 3x, Březina E., Sibal Mich.

sestava - Doškář D 6- Kodeda J.4(3), Sedláček S.5-6, Zavadil V.5-3, Filip T.4- Sibal Mich.5-6, Jandák P.4-5, Kopecký K.4(50´Hoch P.6), Březina E.5-6(3)- Kahoun J.4,7, Sedláček M.4(46´Studnička P.5-6)

komentář trenéra - Utkání na kluzkém terénu, který nám vadil hlavně při přejímání míče. Byli jsmé lepším týmem, ale soupeř nás také zlobil, ale většinou po našich školáckých chybách (zpracování, přihrávání, nepřesné zásahy, taktické postavení atd.). Střelecky jsme se prosadili (hlavně ve vápně) a u některých hráčů opačnýma nohama (Kahoun, Březina, Sibal). Utkání jsme hráli v dobrém tempu, s dobrým nasazení a střeleckou chutí. Z utkání mám dobrý pocit i když jsme jsme některé lehké situace při bránění neřešili dobře a to samé i v útoku a záloze. 

z poříčského webu - Dorostenci prohráli,ale nezklamali. Fyzicky i fotbalově zdatnější hosté i u nás dokázali proč okupují první příčku tabulky. Fotbal v jejich podání byl koukatelný a dal se srovnat s utkaními dospělých. Ale ani ze strany našich nebyl výkon ustrašený a odehráli asi svůj nejlepší zápas na domácím hřisti. Hosté se dostali do vedení,ale F.Vlček za malou chvíli vyrovnal. Do poločasu skončil balon ještě dvakrát za zády našeho golmana, což byl uklidňující náskok.V prvním i ve druhém poločase si dorostenci vypracovali několik šancí, ale ty jsou v takovémto zápase potřeba proměňovat ale to se nepoštěstilo Hosté ve druhém poločase přidali ještě dvě branky a s přehledem si dokráčeli pro tři body.