muži: PRAVONÍN 7 : 3 VRCHOTOVY JANOVICE "A"

10.04.2016 11:50

16.kolo - okresní přebor

sobota - 9.4.2016 - 16:30 hodin

rozhodčí: Šíma Michal - Stibůrková Zuzana, Budil Daniel

branky: 9. Babický Michal, 13. Čáp Karel, 15. Hoch Petr (pen.), 16. Babický Michal, 40. Čáp Karel, 49. Vlasák Libor, 75. Kopecký Karel - 6. Rouš Václav, 45. Němec Pavel, 89. Hampl Petr

zápis o utkání zde

komentář Pravonín (Benešovský deník) - Diváci od počátku sledovali ofenzivní hru obou týmů a byli odměněni v průběhu utkání bohatou desetigólovou přestřelkou s dalšími mnoha šancemi před oběma bránami.

Utkání začali lépe hosté, když už v 6.min. trefil bez přípravy přesně centrovaný míč Rouš a povedenou střelou z rohu malého vápna překonal domácího brankáře. Ten byl od počátku v permanenci a vzápětí po gólu zachránil domácí od další pohromy při zakončení Němce. Na druhé straně se ovšem také zablýskalo. V 9.min využil chyby v rozehrávce hostů Babický M. a přesně k tyči obstřelil vybíhajícího brankáře Vávru.

Následovala desetiminutovka, která rozhodla o vývoji a výsledku utkání. Domácí dostali hostující obranu pod tlak a rychlými góly soupeře deptali. Nejprve se ve 13. min. trefil z rohu malého vápna bombou pod břevno Čáp. Následovala samostatná akce Lejčka, který byl nedovoleně zastaven v pokutovém území a z nařízené penalty skóroval P. Hoch. V 16. min. domácí rozebrali krátkými narážečkami hostující obranu a M. Babický přesnou střelou k tyči zvýšil na 4:1.

Po té domácí ubrali na otáčkách a hosté se dostali opět do hry a několikrát ze svých šancí i zahrozili.

Ve 40. min. se domácím opět povedla jedna z akcí s výměnou míče na jeden dotek a Čáp se uvnitř pokutového území prosadil přesnou střelou k tyči. V závěru poločasu hosté po zahrání rohového kopu skórovali po přesné hlavičce Němce, který tak snížil na poločasových 5:2.

Druhý poločas pokračovala otevřená hra s řadou gólových šancí na obou stranách.

Domácím se podařilo střelecky navázat hned ve 49. min. když se po Hochově přesně zahraném centru trefil hlavou Vlasák. Hosté začali za pro ně nepříznivého skóre podléhat nervozitě a v 59. min byl vyloučen Lacina T. za nesportovní chování.

V 75. min zvýšil Kopecký přesnou střelou k tyči z hranice pokutového území na 7:2. V úplném závěru si vybírala domácí obrana náhradní volno a po sérii nedůsledností umožnila v 89 min. Hamplovi korigovat na konečných 7:3.  

komentáře k 16.kolu OP (Benešovský deník) - zde