muži: PRAVONÍN 8 : 0 NAČERADEC

15.11.2015 09:57

13.kolo - OP

sobota - 14.11.2015 - 13:30 hodin

rozhodčíHruška Jiří - Cigler Jaroslav, Mařincová Lenka

Delegát: Wojcik Roman

zápis o utkání zde

komentář trenéra (MJ) - K poslednímu kolu jsme na svém hřišti přivítali hráče SK Lev Načeradec. Chtěli jsme potvrdit rostoucí formu z posledních dvou kol a doma vyhrát. Od první minuty jsme se snažili tlačit do branky hostů, ale vzhledem k hroznému počasí se nam to moc nedařilo. Balon klukům na mokrem trávníku utíkal a ve velkém větru se nedalo dostat za obranu nějakým dlouhým balónem. Ve 20. min. došlo k přerušení zápasu, jelikož přišla vichřice a silný déšť. Po deseti minutách se hráči vrátili na hřiště. Během chvilky vyšlo sluníčko a s tím přišly i naše góly. Hned v 29. min. si vzal balon Babický M., který se prosadil ve velkém vápně a prostřelil gólmana. Pak následovala taková neurovnaná hra a několik nepřesnosti. Ve 42. min. byl na hranici velkého vápna faulován střelec první gólu a k míči se postavil náš nejlepší střelec sezóny Hoch P. a krásnou ranou upravil výsledek poločasu na 2:0. Do druhé půle nastoupili místo bratrů Sibalů na hřiště Kopecký a Zavadil. V 54. min. krásně připravil Babický M. gol pro Kopeckého, který uklidil míč do prázdné branky. Po tomto gólu hráči Načeradce úplně rezignovali a naši kluci si na hřišti dělali co chtěli a jen šlo o to, na jakem čísle se skóre zastaví. Nakonec zápas skončil pro nás krásným výsledkem 8:0, když se o branky postarali Babicky M. 3x, Hoch P. 2x, Vlasák L. 2x a Kopecký K. Tímto klukům děkuji za letošní půlku sezóny a hurá na zasloužený odpočinek.

komentář Pravonín (benešovský deník) - V derby jasně kralovali domácí, i když jim hodně zakončování akcí ztěžovalo nepříznivé počasí a těžký terén. Ve 20. minutě rozhodčí na deset minut přerušil zápas, kvůli vichřici a extrémního deště. Po neplánované přestávce přišly s lepším počasím i góly. Ve 29. minutě převzal za běhu balón M. Babický a přesnou střelou z hranice penalty prostřelil gólmana. Po neurovnané hře přidal druhý gól do přestávky kanonýr P. Hoch z trestného kopu.

Do druhé půle udělali domácí dvě změny v sestavě, výrazně oživili hru a stříleli góly. Kopecký do prázdné branky po krásné přihrávce M. Babického, M. Babický dvěma zásahy zkompletoval hattrick, Vlasák dvakrát oslavil návrat do sestavy a P. Hoch, přetavili zápas v jednoznačnou výhru Pravonína 8:0.
Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/podzimnim-mistrem-se-stal-neveklov-20151118.html

komentáře ke všem zápasům OP zde