PRAVONÍN A - MARŠOVICE A

08.11.2010 09:36

mistrovské utkání

7.11.2010 14:00 hodin

rozhodčí - p. Mareš, p. Rathan

výsledek - 2 : 2

poločas - 1 : 2

branky - Hoch M., Moravec L.

žluté karty - Kotora P., Babický M.

sestava - Veselý L.- Babický T., Kotora P., Vlasák L., Hoch M.- Moravec L., Lejček J., Babický M., Žůrek P.- Krastev Y.(46´Hejný L.), Klejna L.

připraveni - Kodeda J., Kuklík J.

komentář trenéra - Po týdnu jsme přivítali další aktuálně také druhý tým tabulky. Očekávali jsme od zápasu, že to bude hlavně souboj o ovládnutí středu hřiště, což se neukázalo jako rozhodující, Maršovičtí byli silní na své levé straně. V prvním poločase měla obě mužstva několik příležitostí, hosté nás kombinačně dostávali pod tlak, ale první jsme využili šanci my, když se prosadil ve 14´po rohu Hoch 1:0. Hosté zanedlouho snížili, když lehkou střelu z rohu vápna neudržel Veselý 1:1. Iniciativa byla na kopačkách hostí a hlavně díky tomu, že naše kombinace nebyla dostatečně rychlá, zejména v prostředku hřiště jsme se utápěli v nic neřešících kličkách. Ve 40´zvýšili hosté na 2:1, když přihrávku na nabíhajícího útočníka obránci díky špatnému postavení nezastavili. V samotném závěru poločasu jsme po rohu dosáhli Klejnou branky, kterou rozhodčí pro údajný faul neuznal. Ve druhém poločase se obraz hry změnil, tlačili jsme se před branku hostí, byli jsme dostatečně důrazní, měli jsme odražené míče, hodně standardních situací a dobře jsme kombinovali. Hosté byli dlouhé minuty pod tlakem, ale z mnoha rohů a centrovaných míčů jsme se neprosadili. Branku jsem dali v 70´ Moravcem, kdy si přesně narazil míč s Vlasákem a v zakončení se nemýlil 2:2. Následovali šance Vlasáka a Babického M., při kterých měli hosté opravdu štěstí. V závěru utkání si Hejný ve vápně hostí obhazoval protihráče, který evidentně zasáhl míč rukou, na což rozhodčí k údivu všech nereagoval a tak nakonec utkání skončilo remízou. Je nutností, aby si naši hráči uvědomili, že pokud budou hrát s nasazením, pokud dají fotbalu víc, tak jako ve druhém poločase, pokud si připustí že fotbal bolí, pak můžeme pomýšlet na úspěch.

z benešovského deníku - Domácí začali dobře a ve 14. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Hoch. Hosté trestali chybu obrany i brankáře o tři minuty později, když se míč dostal do branky po střele Šacha. To dostalo Pravonínské hráče do herního útlumu a Maršovičtí byli do konce poločasu lepším týmem. To potvrdili v 38. minutě, kdy šli do vedení po přímočaré akci, kterou gólově zakončil R. Hašek. Odpovědí byl sice míč v síti Maršovic, opět po standardní situaci, ale gól rozhodčí po souboji hráčů v šestnáctce, neuznal. Ve druhém poločase domácí přidali a zatlačili hosty do defenzivy. Výsledkem byla velmi pěkná kombinační akce, na jejímž konci skóroval Moravec. Další slibné příležitosti už domácí nevyužili, a tak si hosté odvezli domů bod.

Fotogalerie: PRAVONÍN A - MARŠOVICE A