PRAVONÍN A - OSTŘEDEK A

07.11.2011 18:29

mistrovské utkání 11.kolo

6.11.2011 14:00 hodin

rozhodčí - Konvička, Mikolášek, Bačinský

výsledek - 2 : 1

poločas - 1 : 1

branky - Vlasák L. 2x pen.

žluté karty - Hoch M., Žůrek P., Lejček J., Vlasák L.

sestava - Doškář – Janáček – Ondrák, Babický T., Hoch – Hrubeš, Lejček, Vlasák, Žůrek (80´Cibulka) - Moravec (90´Krastev V.) – Babický M. (60´Hejný)

připraven - Sedláček

komentář trenéra - Prvních 20´ jsem si  nedokázali kloudně přihrát, neudrželi jsem míč v útoku a hosté byli v tu chvíli lepší. Varováním pro nás měl být trestný kop z 25m, který Doškář výtečně vyrazil. Branku jsem obdrželi v 25´, když se hostující hráč kličkou za vápnem uvolnil a střelou přes celou branku a o břevno nedal doškářovi šanci, 0:1. Odpovědět jsme mohli hned za minutu po rohu Moravce, kdy hlavičkoval nikým neatakovaný Hoch, ale míč z branky vyhlavičkoval na brankové čáře stojící obránce. V 35´ se jako každé utkání dostal do slibné šance Hrubeš, tentokrát si ve vápně hostí dobře zpracoval přihrávku, ale po kličce vystřelil nepřesně. Lépe dopadl ve 40´ Žůrek, který si ve vápně hostí zasekl míč z pravé na levou, přičemž byl podražen a nařízenou penaltu proměnil Vlasák, 1:1. Druhý poločas jsme začali mnohem aktivněji a po kombinaci na pravé straně si na střelu zasekl míč Hrubeš, a protože byl to bylo ve vápně a byl faulován, kopali jsme druhou penaltu, Vlasák se opět nemýlil, 2:1. V 50´ jsme mohli vedení zvýšit, ale Babický M. hlavou netrefil do branky ukázkový centr Vlasáka. Hosté se ale nevzdávali, začali lépe kombinovat a naše obrana byla pod tlakem. Potřebovali jsem v tu chvíli podržet míč v útoku a také posílit střed hřiště lepším pohybem, což se i díky Lečkovi dařilo. V 78´jsem přečkali největší šanci hostí, kterou měli díky střele z úhlu z 25m, míč doslova zaplachtil ve vzduchu nad překvapeným Doškářem a odrazil se od vnitřní tyče ven z branky. V samotném závěru dohrál souboj s Hochem hostující hráč tak, že jej zezadu nakopl, za což byl vyloučen. Utkání jsem zvládli nejen díky dvěma proměněným penaltám a hlavně zlepšenou hrou směrem dozadu.

z benešovského deníku - Hosté byli v prvním poločase lepším týmem, vytvořili si více střeleckých příležitostí a po chybě domácí obrany v rozehrávce se ujali vedení umístněnou střelou Vildmana. Následně stejný hráč vyzkoušel pozornost brankáře Doškáře z trestného kopu. Domácí se postupně dostávali více do hry a jejich snahu zúročil Vlasák z penalty za sražení Žůrka. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a na obou stranách bylo několik gólových příležitostí. Z trestných kopů hrozil za domácí T. Babický, za hosty opět Vildman a Florián. Rozhodnutí zápasu přineslo podkopnutí (?) pronikajícího Hrubeše v pokutovém území hostí a Vlasákem proměněná penalta.