PRAVONÍN A - POPOVICE A

04.10.2010 10:47

mistrovské utkání

3.10.2010 14:00 hodin

rozhodčí - p. Hůlka, p. Rathan

výsledek - 1 : 4

poločas - 1 : 0

branka - Babický M. (pen.)

sestava - Veselý L.- Moravec L., Ondrák Z., Babický T., Hoch M.- Žůrek P.(70´Cibulka), Vlasák L., Lejček J., Babický M.- Krastev Y., Hejný L.(65´Klejna L.)

žluté karty - Hejný L., Lejček J., Krastev Y., Vlasák L.

komentář trenéra - V úterý jsme odehráli přípravný zápas, před kterým dostal každý hráč možnost zhodnotit naše dosavadní nedobré působení v soutěžním ročníku. Hráči se vesměs shodli na tom, že nejsme dostatečně důrazní, že nekombinujeme, že jsme ustrašení, necháme se lacino obejít, vyhneme se souboji a že tam chybí takové to Pravonínské srdíčko! Před zápasem s Popovicemi jsme se k nedostatkům vrátili a připomněli si je. I přes to jsem odehráli totožný zápas jako před týdnem proti Miřeticím. První poločas jsem vyhráli díky proměněné penaltě po faulu na Babického M., ale to v podstatě se štěstím, protože soupeř měl několik vyložených šancí a i díky Veselému v brance je neproměnil. V kabině jsme si řekli, že vedeme podruhé za sebou v poločase 1:0 a že to prostě odmakáme a nepustíme. Druhý poločas jsme ale opět nezvládli. Nepochopitelně jsem to vypustili, což soupeř s přehledem potrestal, ať již to bylo z penalty po zbytečném faulu Vlasáka nebo po nedůslednostech v obraně, které ale záloha vůbec nepomohla, nakonec 1:4. Opět se nám nedařila kombinace, čekali jsme co s tím kdo udělá. Je jen škoda, že hráčský náš kádr není dostatečně velký na to, aby hráči bez nasazení a snad i bez chuti do fotbalu, mohli být za předvedenou hru střídáni. 

z popovického webu - Podzimní část našeho "A" v II. třídě okresního přeboru se přehoupla do dalšího měsíce. Tentokrát mužstvo Popovic cestovalo do Pravonína. Počasí a povětrnostní podmínky daly znát na stavu fotbalového trávníku v Pravoníně. Do zápasu jsme vstoupili lépe. Hned v 1. minutě z ložené šance přestřelil Pavel Žížala. Domácí odpověděli, když pár lehkými střelami za pokutovým územím vyzkoušeli našeho brankáře. Další loženou šanci měl náš Josef Kopecký, když jeho tvrdou hlavu po zahrání rohového kopu reflexivním zákrokem vyrazil domácí brankář. Odpověď přišla rychle. Vysoký míč po závaru brankář Pavel Heřmánek vyrazil jen před sebe, míče se chopil domácí hráč Babický a po souboji s našim obráncem nafilmoval pád. Rozhodčí nařídil pokutový kop, který pravonínský hráč proměnil. Do paločasu mohl vyrovnat Josef Dvořák. Jeho hlava však skončila nad bránou. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro Pravonín. V druhé půli naši hráči hráli disciplinovaně, lépe konbinovali a bylo jen otázkou času, kdy Pravonín odpadne fyzicky. Po závaru a několika šancích byl v pokutovém území faulován Josef Dvořák. Penaltu proměnil Jan Matuška. Stav byl 1:1 a naši hráči byli hladoví po třech bodech. Do hry nastoupil Petr Slepička a hned z první standartní situace se prosadil hlavou. Naše mužstvo bylo na koni a Pravonín nepustilo do žádných vážnějších šancí. Při dalším našem útoku byl na půli tvrdě faulován Josef Kopecký, rozhodčí správně ponechal výhodu a náš Michal Heřmánek zvýšil na 1:3.V závěru výsledek pečetil přesnou hlavou k tyči Petr Slepička. Náš tým v Pravoníně předvedl pěkný, bojovný fotbal. Z výborných výkonů bych vyzdvihl Jana Matušku, který byl u všech gólů našeho mužstva.

 z benešovského deníku - V prvním poločase si mužstva vytvořila několik šancí, branka však padla jen jedna, když domácí proměnili pokutový kop. Po přestávce hosté vyrovnali (také z penalty) a pak už jen využívali hrubých chyb domácí obrany.





 




 

 

 

 

Fotogalerie: PRAVONÍN A - POPOVICE A