PRAVONÍN A - SOBĚHRDY A

01.10.2010 14:19

přípravné utkání

28.9.2010 16:30 hodin

rozhodčí - p. Špička

výsledek - 3 : 1

poločas - 1 : 0

branky - Babický M., Krastev Y., Klejna L.

sestava - Veselý L.- Kuklík J., Ondrák Z., Babický T., Moravec L.- Studnička R., Lejček J., Vlasák L., Žůrek P.- Krastev Y., Babický M.

střídali - Klejna L., Sedláček F.

hrálo se 2 x 40´ a střídalo se hokejově

krátký komentář - Velmi kvalitní soupeř, který by se ve druhé třídě určitě neztratil. Hlavně středoví hráči nám dělali velké problémy. A to Soběhrdům chyběli útočníci, takže naší obranu moc neprověřili, v záloze byli sehranější a po většinu utkání lepší, ale bez vážnější akce. My naopak tři po špatné rozehrávce a důrazu před brankou využili.  

komentář ze soběhrdského webu -Naše mužstvo přislíbilo účast v přátelském utkání v rámci Sportovního odpoledne v Pravoníně. V nepříjemném počasí jsme na utkání odjížděli ve 12 lidech i s hrajícím trenérem Pavlem Bartíkem a v útoku nastoupivším gólmanem Pavlem Kovářem. Překvapivě jsme se soupeřem hrajícím o soutěž výše drželi celý zápas krok. V prvním poločase směrem dopředu zahrozil Jakub Bartík z přímého kopu, který protáhl domácího brankáře. Mohli jsme se dvakrát prosadit i po rohových kopech, Tomáš Procházka však branku netrefil. Udeřilo tedy na druhé straně a těsně před koncem první půle jsme inkasovali.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Dokázali jsme dokonce vyrovnat, když se Jakub Bartík dostal k odraženému balónu ve vápně a poslal ho k tyči. Bohužel jsme ale udělali dvě chyby v rozehrávce a soupeř je dokázal s trochou štěstí potrestat. S výsledkem jsme mohli ještě něco udělat, ale dvě krásné střely hrajícího trenéra Pavla Bartíka skončily na rukavicích brankáře respektive na břevně. Ani Milan Bohata nedokázal z velké šance vstřelit gól a tak jsme prohráli v Pravoníně 1-3.